Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΙΔΑΣ @ Mosquito Cafe Bar Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

 ΤΕΤΑΡΤΗ 24/4 ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΙΔΑΣ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ MOSQUITO ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΙΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ. 

Ο ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΘΑ MΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!! ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΝOYME ME TΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ MOSQUITO!!
 
Νίκος Χαλίδας  "Σας περιμένω αύριο Τετάρτη (24/4) στο MOSQUITO HALANDRI (*) για ποτάκι και ........ωραιότατες ΜΟΥΣΙΚΕΣ (φυσικά!!!)." Περιγραφή
Το Mosquito Cafe Bar (M.C.B) είναι ενα νέο hot spot στο Χαλάνδρι.Ενας χώρος για ολους εμας.Ξεκινάμε απο το πρωί με καφεδάκι για να φορτσάρουμε,συνεχίζουμε με lunch break(sic!),το απογευματάκι χαλαρώνουμε με μπυρίτσα και κουβέντα για τα αποτελέσματα της μέρας και οταν ο ήλιος θα μας αφήνει σιγά σιγά,τα
καθαρόαιμα ποτάκια και cocktails θα παίρνουν την θέση τους θριαμβευτικά στο τραπέζι!Τελικά το Mosquito είναι ΕΣΥ!Σας περιμένουμε κάθε μέρα,όλη μέρα με το καλύτερο χαμόγελο μας για να γνωριστούμε!
See ya all!
Τhe Mosquito Team

Βασικές πληροφορίες
Άνοιξε    2013
Tοποθεσία    k.varnali 2-4 halandri, 15343 Athens, Greece
Ώρες   
Δευ - Πεμ: 9:00 π.μ. - 2:00 π.μ.
Παρ - Σαβ: 9:00 π.μ. - 5:00 π.μ.
Σερβίρει   
Καφές
Ποτά
Ενδυμασία    Σπορ ρούχα
Στοιχεία επικοινωνίας
Τηλέφωνο    697 444 5746
Σαν ραδιοφωνικός  παραγωγός ο Νίκος Χαλίδας έσπαγε τα ρεκορ ακροαματικότητας με φανατικούς ακροατές από όλες τις ηλικίες.
Η εκπομπή του "Μήν πυροβολείτε τις Δευτέρες" με τον Παντελή Μπαργιοτάκη ήταν απολαυστική και τον έφερε σε επαφή με ακροατές από όλα τα μέρη της Ελλαδας (Ξάνθη, Ιωάννινα, θεσσαλονίκη, Πάτρα, Σύρος, Ροδος, Σέριφος κλπ)  αλλά και σε κρατη από όλο τον κόσμο.
Η συνεργασία του με τον Δημοσθένη Ιωάννου δημιούργησε την εκπομπή ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ. Μπορείτε να ακούσετε αυτές τις εκπομπές που παίζονται μέχρι σήμερα.
Ο Νίκος Χαλίδας έχει άποψη και γνώση γύρω από τη μουσική, αλλά πάνω απ’ όλα γούστο και ποικιλία στις μουσικές τους επιλογές. Η μουσική εκπομπή του έχει κερδίσει το κοινό, γιατί κινείται σε ποικίλες μουσικές φόρμες, δεν έχει σύνορα αφού μας ταξιδεύει σε πολλές  χώρες, μουσικά στυλ και εποχές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου