Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Locomondo 10 χρόνια live!


Παρουσίαση του νέου δίσκου “Οδύσσεια”
Σάββατο 11 Μαϊου 2013
Gagarin 205

Οι Locomondo γιορτάζουν δέκα χρόνια μαζί, δέκα χρόνια συναυλιών σε ΟΛΗ την Ελλάδα και παρουσιάζουν τον 7ο δίσκο τους με τίτλο «Οδύσσεια» στην Αθήνα στο Gagarin 205 !

Πέρασαν 10 χρόνια απο τότε που ξεκίνησαν γράφοντας ενα demo την άνοιξη του 2003. Ο κιμπορντίστας Σταμάτης Γούλας θυμάται χαρακτηριστικά την πρώτη νύχτα που βρέθηκαν στον στούντιο:

«Πριν 10 χρονια την άνοιξη του 2003 ηχογραφήσαμε το πρώτο μας Demo. Το demo έφτασε στα χέρια του Γκολφιδη που μας έβαλε στο "Sierra" για να γράψουμε τον πρώτο μας δισκο. Στις 11 Μαΐου 2003 (νύχτα 10 προς 11, αλλά το session ήταν μεταμεσονυχτιο) μπήκαμε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό studio για να γράψουμε το πρώτο δίσκο και μέχρι το ξημέρωμα τον είχαμε γράψει σχεδόν όλο ,εκτός απο φωνές και κάποια σόλο, υπό την καθοδήγηση του Άκη, με Ταμπακη, Φραγκελη, Μπότη, τεχνικούς, τον Μουρτζη παρών στην αίθουσα ,ως φίλο-σκηνοθέτη και τον Σούντρη ντράμερ σεσσιονά, τότε πρωτογνωριστήκαμε με τα παιδιά!

Ένα ακόμη γεγονός που έδωσε μια επιπλέον «μαγεία» ήταν πως η 11η Μαΐου που ηχογραφήσαμε για πρώτη φορά συμπίμπτει με την επέτειο του θανάτου του Bob Marley, μια ημερομηνία που σήμαινε πολλά για μας. Νιώθαμε όλο αυτό το vibe, την αγάπη για τη reggae και τον ενθουσιασμό ταυτόχρονα για αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία που πραγματοποιούνταν το όνειρο μας.

Πιστεύω πως εκείνη τη νύχτα, της πρώτης μας ηχογράφησης, πήρε μπρος η μηχανή και σαλπαρησε το πλοίο των Locomondo –«διαστημοπλοιο» για κάποιους, για να το κάνω και πιο επίκαιρο,λόγω εποχής-και μιας και στις 11 Μαϊου κλείνουμε σαν μπάντα δέκα χρόνια παρουσιάζουμε τον καινούργιο μας δίσκο με τίτλο «Οδύσσεια» στο Gagarin 205 live music space!

"Διαστημόπλοιο" οι Locomondo , "Gagarin" ο χώρος ...χμμμ..μάλλον πρόκειται τότε για την «Οδύσσεια του διαστήματος!...»

Η μεγάλη μουσική παρέα του ρέγγε, σκα και λάτιν ρυθμού έχει κερδίσει-πλέον- τις καρδιές όλων –μικρών και μεγάλων – εδώ και χρόνια παντού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό! Με τα τραγούδια τους, την ενέργεια και την ζωντάνια που εκπέμπουν, οι Locomondo μετατρέπουν την κάθε συναυλία τους σε ένα ατελείωτο πάρτυ, όπου τον πρώτο λόγο έχει η μουσική και ο χορός. Κόσμος και συγκρότημα γίνονται ένα, θίγοντας παράλληλα τα κακώς κείμενα με τον γνωστό τους τρόπο.

Μετά απο 10 χρόνια διαρκούς παρουσίας στη σκηνή στην Ελλάδα, αλλα και στο εξωτερικό, οι Locomondo επιστρέφουν στη δισκογραφία με νέα τραγούδια αποκλειστικά δικής τους παραγωγής, όπου η διανομή και η πώληση του δίσκου, θα γίνεται χωρίς μεσάζοντες, απ' ευθείας στους χώρους συναυλιών της μπάντας και μέσω internet, ώστε να επιτευχθεί το μικρότερο δυνατόν κόστος.

Το ομώνυμο τραγούδι-video clip του «Οδύσσεια» είναι αφιερωμένο σε όλους εσάς που δέκα χρόνια τώρα «είστε εκεί, ο,τι κι αν συμβεί» στηρίζοντας με την αγάπη σας την μπάντα σε κάθε συναυλία!

Σάββατο 11 Μαϊου
LOCOMONDO... 10 χρόνια live!

Παρουσίαση του νέου δίσκου "Οδύσσεια"

Τιμή εισιτηρίων (περιορισμένη):10 € || Ταμείο: 12 €
Σημεία προπώλησης: Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς), Gorilla 11 (Θησέως 11, Τ.Κ. 15124, Μαρούσι), www.viva.gr

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30

To καινούργιο μας video clip, αφιερωμένο σε όλους εσάς:

Οι Locomondo είναι οι:
Μάρκος Κούμαρης – φωνή, κιθάρα, Γιάννης Βαρνάβας – φωνή, κιθάρα, Σταμάτης Γούλας – πλήκτρα, sampler, Σπύρος Μπεσδέκης - μπάσο, Στρατής-Άγγελος Σούντρης -τύμπανα, Μιχάλης Μουρτζής – κρουστά, Θανάσης Ταμπάκης - υπεύθυνος ήχου

Μαζί τους όπως πάντα οι:
Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Νίκος Βλάχος, (τρομπέτα), Βασίλης Παναγιωτόπουλος (τρομπόνι), Γιώργος Φραγκέλης - ηχοληψία και ηχητική επιμέλεια.

Τα νέα μας και απο εδώ:
www.locomondo.gr
https://www.facebook.com/Locomondo.official

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου