Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ο Βουλευτής Αττικής της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου επισκέφτηκε τον ΑΣΔΑ και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της Δυτικής Αθήνας


Τον ΑΣΔΑ επισκέφθηκε και συζήτησε για τα προβλήματα και τις ανάγκες της Δυτικής Αθήνας ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Αττικής της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου.
Ο κ. Βασίλης Οικονόμου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του ΑΣΔΑ κ. Ανδρέα Μποζίκα, τον Γ.Γ. του ΑΣΔΑ Παναγιώτη Μπιτούνη και υπηρεσιακά στελέχη για τις δραστηριότητες και προτάσεις του ΑΣΔΑ για την αναπτυξιακή προοπτική  της  Δυτικής Αθήνας. Αναλυτική αναφορά έγινε για το
Ποικίλο Όρος - Όρος Αιγάλεω και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την προστασία και την οικολογική ανασυγκρότηση του. Επίσης από τη Διοίκηση του ΑΣΔΑ περιγράφηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», λόγω αδράνειας της κεντρικής εξουσίας.
Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τις οδυνηρές συνέπειες της οικονομικής κρίσης στους κατοίκους της Δυτικής Αθήνας, τις παρεμβάσεις της Αυτοδιοίκησης για την έμπρακτη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων και την αναγκαιότητα στήριξης αυτών των προσπαθειών από την κυβέρνηση.
Ο κ. Οικονόμου ευχαρίστησε για την ενημέρωση και εξέφρασε την  υποστήριξη του στις προσπάθειες του Συνδέσμου για την αναβάθμιση της περιοχής και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των 600.000 κατοίκων της. Δήλωσε επίσης ότι τάσσεται στο πλευρό της Αυτοδιοίκησης που, μέσα σε συνθήκες διαρκών περικοπών, επωμίζεται το μεγαλύτερο μέρος του βάρους του κοινωνικού κράτους στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου