Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Δημήτρης Διαμαντάκης: "Αν πάλεψεις σωστά για αυτό που αγαπάς τότε είναι σίγουρο πως θα το πετύχεις"


Σήμερα στην παρέα μας έχουμε τον Δημήτρη Διαμαντάκη ένα νέο παιδί που ξεκινά τώρα την πορεία του στην μουσική.
nlpradio: Δημήτρη καλησπέρα, για αρχή της σημερινής μας συνέντευξης θα ήθελα να μάθω πως ξεκίνησες στο χώρο?
Δημήτρης Διαμαντάκης:  Καλησπέρα και σε εσάς και σε όλους του ακροατές σας.
Από μικρό παιδί μου έλεγαν πως έχω ωραία φωνή και να προσπαθήσω να ασχοληθώ με τη μουσική και το τραγούδι και όπως όλα τα νέα παιδιά σε αυτό το χώρο με πολλά όνειρα, αισιοδοξία και μια δυνατή επιθυμία για το καλύτερο αποτέλεσμα.

nlpradio: Από ποια ηλικία θυμάσαι τον εαυτό σου να ασχολείται με την μουσική?
Δημήτρης Διαμαντάκης:  Από τα 12 σχεδόν πήγαινα στη χορωδια του σχολειου και έπαιζα και αρμόνιο στο σπίτι και με βήματα σωστά και σταθερά ξεκίνησα κάποια στιγμή να τραγουδάω σε κάποιους χώρους.
nlpradio: Περιέγραψε σε εμάς και στους αναγνώστες μας ποιος είναι ο Δημήτρης ?
Δημήτρης Διαμαντάκης:   Ο Δημήτρης είναι ένα παιδί που έχει σκοπό της ζωής του το τραγούδι και με τις αδυναμίες και τα λάθη που έχουν οι περισσότεροι
άνθρωποι. Αγαπάει το Χριστό και την Ορθόδοξη πίστη γιατί τον γεμίζει καθημερινά με αγάπη και αγαλλίαση και ελπίζει καθημερινά για το καλύτερο.
nlpradio: Θέλω να μάθω τα όνειρά σου και αν πιστεύεις ότι έχεις τις δυνάμεις να ανταπεξέλθεις σε ένα χώρο όπως είναι ο χώρος της POP μουσικής..
Δημήτρης Διαμαντάκης:   Τα όνειρα είναι πολλά και καθημερινά. Ναι πιστεύω για το καλύτερο αποτέλεσμα στο χώρο της POP μουσικής,  πάντα με δουλειά και αφοσίωση. Αν πάλεψεις σωστά για αυτό που αγαπάς τότε είναι σίγουρο πως θα το πετύχεις.
nlpradio: Έχεις δουλέψει με ένα διακεκριμένο δάσκαλο της φωνητικής τον BRETTMANNING θα μας μιλήσεις λίγο για αυτό ?
Δημήτρης Διαμαντάκης:   Βεβαίως, είναι πιστεύω ένας από τους κορυφαίους καθηγητές φωνητικής παγκοσμίως, έχοντας πολλά χρόνια στην διδασκαλία φωνητικής και πολλούς καλλιτέχνες γνωστούς που έχουν πάρει 4 και 5 βραβεία Grammy ο καθένας(αυτό πιστεύω λέει πολλά).
Χαρακτηριστικά να αναφέρω πως έχει τη Hayley Williams των Paramore και τον Michael Barnes του συγκροτήματος Red.
O Brett Manning μου έχει βρεί πάντα τη σωστή λύση σε κάθε πρόβλημα φωνητικής και ερμηνείας και το αποτέλεσμα να είναι πάντα επιτυχημένο και σωστό. Σαν άνθρωπος είναι χαμηλών τόνων και πιστεύει, όπως κι εγώ πολύ στο Θεό.


nlpradio: Πέρα από «την αγάπη σου» την μουσική όπως ο ίδιος δηλώνεις, ασχολείσαι με κάτι άλλο? Έχεις χρόνο να ασχοληθείς με κάποιο χόμπυ και αν να ποιο είναι αυτό ?

Δημήτρης Διαμαντάκης:  Όχι δεν ασχολούμαι με κάτι άλλο και ο λόγος είναι πως αν αγαπάς κάτι πρέπει να ασχολείσαι μόνο με αυτό,  για να έχει τη σωστή πορεία και διάρκεια. Σα χόμπυ είναι τα αυτόκίνητα και όποτε προλαβαίνω να ξεκλέψω λίγο χρόνο η μαγειρική.

nlpradio: Γιατί επέλεξες αυτό το χώρο και όχι κάποιον άλλο ? δηλαδή γιατί το είδος της POP μουσικής και όχι κάποιο άλλο όπως Rock ή ελαφρολαικό ?
Δημήτρης Διαμαντάκης:   Δεν είναι ακριβώς μόνο POP το είδος της μουσικής και των τραγουδιών που ασχολούμαι, τραγουδάω και ελαφρολαϊκα αλλά και ξένο ρεπερτόριο κυρίως Jazz και μπαλάντες.
Έχω τραγουδίσει και ελαφρολαϊκά σε αρκετά μαγαζιά και θα συνεχίσω να τραγουδάω και POP και ελαφρολαϊκά και ξένα τραγούδια όπως προείπα. Εξάλλου σε μια εμφάνηση ζωντανή ο κόσμος θέλει και τα ελαφρολαϊκα για να διασκεδάσει.


nlpradio: Υπάρχει κάποιος καλλιτέχνης που να θαυμάζεις ?

Δημήτρης Διαμαντάκης:   Ναι φυσικά και υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που θαυμάζω, βέβαια υπάρχουν και αδυναμίες, όπως ο Γιάννης Πάριος και ο Αντώνης Ρέμος από Ελλάδα και από εξωτερικό η Adele και ο Bryn Christopher .

nlpradio: Σαν νέος καλλιτέχνης που ξεκινάει τώρα την πορεία του στην μουσική σκηνή, ποιες πιστεύεις ότι θα είναι οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις ?
Δημήτρης Διαμαντάκης:  Οι δυσκολίες στο καλλιτεχνικό χώρο είναι πολλές και δεν είναι σημερινό το φαινόμενο, ανέκαθεν ήταν δύσκολος αυτός ο χώρος.
    Μια από αυτές είναι σίγουρα το ότι υπάρχουν πολλοί τραγουδιστές που δεν υπήρχαν σε άλλες επόχες και ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Όπως έχει αποδειχθεί όμως ο χρόνος και ο κόσμος είναι ο τελικοί κριτές στη διασκέδαση. 


nlpradio: Αφού σε καληνυχτίσω και σου πω ότι ήταν χαρά μας που σε φιλοξενήσαμε, κλείνοντας θα ήθελα να πεις δυο λόγια στα παιδιά που θα διαβάσουν την συνέντευξη σου.

Δημήτρης Διαμαντάκης:  Να σας ευχαριστήσω κι εγώ για τη συνέντευξή και να σας καληνυχτίσω με τα εξής λόγια, τα νέα παιδία είναι το μέλλον και θα πρέπει να βασιστούμε σε αυτά. Σε οτιδήποτε κι αν κάνουν στη ζωή τους θα πρέπει να αγαπούν για να πετύχουν. Και πάλι σας ευχαριστώ, να είστε πάντα καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου