Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Better Life Day@Athens

Τι;

Θα ήθελες να μάθεις τρόπους να επικοινωνείς καλύτερα με τον σύντροφό σου και τους φίλους σου; Να μάθεις πώς να ελευθερωθείς από το άγχος; Να βρεις το προσωπικό σου στυλ; Πώς να βελτιώσεις την προσωπική σου εικόνα; πώς να αγαπάς το σώμα σου….. πώς να βρίσκεις νόημα στην δουλειά σου…. πώς να εκπέμπεις τον καλύτερό σου εαυτό κάτω από οποιεσδήποτε οικονομικές συνθήκες…

Πώς;

Λύσεις. Έμπνευση και κίνητρο. Αυτό δίνει το Better Life Day. Την 1η Ιουνίου, 8 φημισμένοι ειδικοί από την Ελλάδα, τις ΗΠΑ, το Ντουμπαι και την Αυστρία μας υποστηρίζουν μέσα από διαδραστικά workshops να μάθουμε τα εργαλεία και τις στρατηγικές για να κάνουμε την ζωή μας…. καλύτερη. Μαθαίνουμε λύσεις για κάθε τομέα της ζωής μας για την δουλειά, την καριέρα, το Self-image, την σωματική άσκηση, την υγεία, τις σχέσεις, τα χόμπυ, την προσωπική ανάπτυξη και τα οικονομικά.
Γιατί;

Υπάρχουν κάποια κοινά προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε. Και δεν μάθαμε στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο τρόπους για να τα αντιμετωπίζουμε. Και κάνουμε τα ίδια λάθη τα οποία μας φέρνουν στα ίδια αποτελέσματα. Όμως, οι λύσεις υπάρχουν. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν «πάθει» και μπορούν να μας μεταβιβάσουν με συναρπαστικούς, διαδραστικούς τρόπους αυτή την γνώση.

Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις είπε ο Γκάντι. Μια καλύτερη ημέρα είναι στο χέρι μας!

Που;

Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας, Θέατρο PIERCE - Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή,
1η Ιουνίου 2013 - 10:00-19:30 (ακολουθεί party)
Ψάχνεις το καλύτερο; Θέλεις να γνωρίσεις άλλους ανθρώπους που ψάχνουν το καλύτερο; Ναι; Τότε θα βρεθούμε στο BetterLifeDay@Athens!

Better Life Day: μια ημέρα αφιερωμένη σε… εσένα






ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάποια session θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά. Ωστόσο για τους συμμετέχοντες που το επιθυμούν θα υπάρχει δυνατότητα παροχής μεταφραστικής υπηρεσίας. Παρακαλούμε, μην ξεχάσετε να το αναφέρετε κατά τη συμπλήρωση της αίτησής σας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου