Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Γιάννης Χατζόπουλος στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα @ 21 Απριλίου 2013


Μετά από πολύ καιρό ο Γιάννης Χατζόπουλος θα βρίσκεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης για ένα μοναδικό Live!!!
Ο ανερχόμενος ξανθιώτης καλλιτέχνης με την πρώτη του προσωπική δουλειά με τίτλο «Μια εικόνα», κατάφερε με το τραγούδι «Πως πίστεψα σε σένα» να βγει νούμερο 2 στα charts του Απριλίου του 2009 και στις 70 καλύτερες ξένες και ελληνικές επιτυχίες του 2009.Υπογράφει σε μουσική και στίχους τα τραγούδια του και μαζί με την κιθάρα του και την φυσαρμόνικα του θα σας ταξιδέψει με τα δικά του τραγούδια άλλα και με γνωστές διασκευές αγαπημένων τραγουδιών.


Στο πρόγραμμα του θα ακούσετε εκτός από τα δικά του τραγούδια από το προσωπικό album «Μια εικόνα», ελληνικές και ξένες επιτυχίες σε έντεχνο ποπ-ροκ ήχο, διασκευασμένες μοναδικά με το δικό του στυλ. Οι εμφανίσεις του Γιάννη Χατζόπουλου χαρακτηρίζονται από πολύ κέφι, αμεσότητα με το κοινό άλλα και χιούμορ καθώς κάθε εμφάνιση περιλαμβάνει
χιουμοριστικά τραγούδια και αφηγήσεις άλλα και αυτοσχεδιασμούς. Έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Νικολάου από τους Λαθρεπιβάτες , Γρηγόρη Πετράκο και τους X-Darawish και πολλούς άλλους. Αυτό τον καιρό ετοιμάζει να κυκλοφορήσει την δεύτερη δισκογραφική του δουλειά σε ήχους πιο ακουστικούς και έντεχνους με την συμμετοχή πολλών γνωστών ερμηνευτών.

Έντεχνο/ροκ μεσημεριανό πάρτι

Στην Μαύρη Τρύπα στις τρεις το μεσημέρι θα ξεκινήσει ένα ανατρεπτικό πάρτ σε ρυθμούς έντεχνους ροκι, παρέα με την γυναικεία ομάδα βόλλεϋ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ", η οποία θα γιορτάσει την παραμονή της στην Α1 κατηγορία.Στα decs θα βρίσκεται η ταλαντούχα Έφη Back για να απογειώσει το event.

Είσοδος: 7€

Μαζί με τον Γ.Χατζόπουλο θα είναι οι : Γ.Κουλαουζίδης- Πλήκτρα & Φωνητικά, Κ.Γεωργουδάκης - Τύμπανα & Φωνητικά, Μ.Λαμπρίδου - Φωνητικά, Ε.Κωλέτη - φωνητικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου