Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ζώδια, ωροσκόπιο, αστρολογία! Απρίλιος 2013 Είσοδος με ένα αρκετά ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό για όλους!



Ο Απρίλιος κάνει την είσοδο του με ένα αρκετά ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό για όλους.
Η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Άρης από το ζώδιο του Κριού σας προτρέπουν να πάρετε πρωτοβουλίες και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας, τόσο αυτά που αφορούν στην επαγγελματική σας πρόοδο όσο και αυτά που σχετίζονται με την ερωτική σας ευτυχία. Μην διστάσετε να κάνετε τώρα βήματα για την εξέλιξη της δουλειάς σας, να εκφράσετε τις απόψεις σας και να διεκδικήσετε την θέση που ονειρεύεστε καιρό τώρα. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, αλλά θα είναι σε λογικά πλαίσια, καθώς όλοι προσπαθούν να υπερασπίσουν τα συμφέροντα τους. Προσπαθήστε να είστε δίκαιοι και έντιμοι με τους συνεργάτες σας και, αν χρειαστεί, παραβλέψτε λίγο τα δικά σας οφέλη για το γενικότερο καλό, τόσο της εταιρείας που δουλεύετε ή έχετε στην κατοχή σας, όσο και για την οικονομική σταθερότητα όλων. Προσπεράστε τους σκοπέλους που θα εμφανιστούν στο δρόμο σας με πλάγιους και διπλωματικούς τρόπους και μεριμνήστε για την σταθεροποίηση του ‘’αύριο’’.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον πλανήτη της επικοινωνίας, τον Ερμή, να εισέρχεται στον Κριό και τον Άρη να περνάει στο ζώδιο του Ταύρου στις 20 Απριλίου, η επικοινωνία θα είναι αυξημένη και σας καλεί σε μία έντονη δραστηριοποίηση σε κοινωνικό επίπεδο. Μπορεί να λάβετε σημαντικές ειδήσεις, να πάρετε απόφαση για γάμο ακόμη και να πετύχετε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, που θα αφορά εσάς και το άλλο σας μισό. Οι αδέσμευτοι μπορείτε τώρα να βγείτε περισσότερο, να κάνετε νέες γνωριμίες και να εμπλακείτε στα κοινά διευρύνοντας περισσότερο τις γνωριμίες σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε περισσότερα όταν συνεργάζεστε με άλλους και όχι δουλεύοντας ολομόναχοι.

Στις 25 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού, φροντίστε να έχετε ξεμπερδέψει με τις υποχρεώσεις σας απέναντι σε τρίτους και να είστε περισσότερο προσεχτικοί στις συναλλαγές και στην καθημερινότητά σας, γιατί το διάστημα αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε εσφαλμένες επιλογές γύρω από τα οικονομικά σας αλλά και γύρω από βαθύτερα συναισθηματικά θέματα.
 Η αστρολογία τον Απρίλιο 2013
Αστρολογία και Θετικές Αστρολογικές Όψεις

5/4 – Σελήνη με Δία, Ήλιο, Αφροδίτη και Ερμής με Άρη: Η μέρα φέρνει δουλειά και νέα ξεκινήματα τόσο στα συναισθηματικά όσο και στα οικονομικά.
11/4 – Σελήνη με Ποσειδώνα: Θα υπάρξουν αναθεωρήσεις που θα σας βοηθήσουν να δείτε την ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων.
12/4 – Σελήνη με Πλούτωνα: Σήμερα προκύπτουν επαγγελματικές ευκαιρίες και τονίζονται οι επικοινωνιακές σας δυνατότητες.
15/4 – Σελήνη με Ήλιο και Άρη: Αναζητήστε σήμερα δουλειά ή επαγγελματική αναγνώριση, με πολλές πιθανότητες επιτυχίας.
19/4 – Αφροδίτη με Ποσειδώνα: Μέρα γεμάτη δημιουργικότητα και έντονους ρυθμούς. Ένας έρωτας μπορεί να εισβάλει στη ζωή σας από εκεί που το περιμένετε!
24/4 – Ερμής με Δία και Αφροδίτη με Πλούτωνα: Οξυδέρκεια και εγρήγορση είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας και καλό είναι να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.
27/4 – Άρης με Ποσειδώνα: Η μέρα ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας. Εστιάστε στην ουσία των πραγμάτων και θα βγείτε γρήγορα κερδισμένοι!
30/4 – Σελήνη με Ήλιο και Ήλιος με Ουρανό: Απρόσμενες, θετικές αλλαγές θα σας κινητοποιήσουν και θα απογειώσουν την καριέρα σας.
Αστρολογία και Αρνητικές Αστρολογικές Όψεις
1/4 – Ήλιος με Πλούτωνα: Σήμερα θα προκύψουν καταστάσεις που θα σας αποπροσανατολίσουν και ίσως σας μπερδέψουν.

3/4 – Σελήνη με Πλούτωνα, Ήλιο και Αφροδίτη: Θα προκύψουν λάθη και παρανοήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.
7/4 – Αφροδίτη με Άρη: Ένταση, Ανυπομονησία και αρνητικά συναισθήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.
10/4 – Σελήνη με Ήλιο, Άρη και Αφροδίτη: Μην πιέζετε καταστάσεις και δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, που κάνουν τη διαφορά!
17/4 – Σελήνη με Πλούτωνα και Ερμής με Ποσειδώνα: Σήμερα μην μπερδεύετε τη φαντασία με την πραγματικότητα, γιατί θα έχετε δυσάρεστες συνέπειες.
18/4 – Ήλιος με Άρη και Σελήνη με Άρη και Ήλιο: Κυριαρχεί αναστάτωση και πάρα πολύ δουλειά. Το άγχος σας πλημμυρίζει!
20/4 – Ερμής με Ουρανό: Ουρανοκατέβατες ειδήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση!
21/4 – Ερμής με Πλούτωνα: Ανυπομονησία και αυθόρμητες κινήσεις, ίσως σας οδηγήσουν σε λάθη.
21/4 – Αφροδίτη με Κρόνο: Σήμερα, κρυφές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και οι συζητήσεις δεν αποδίδουν. Επιλέξτε πιο μοναχικό δρόμο.
28/4 – Ήλιος με Κρόνο: Η μέρα θολώνει την κρίση και την αντικειμενικότητά σας και σας οδηγεί σε μοιραία λάθη! Προσοχή!
πηγή: http://www.myastro.gr
 Καινούριος μήνας, καινούριες προβλέψεις. Πως θα κινηθεί ο Απρίλιος; Πως θα είναι τα πράγματα στα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Από τις αρχές του μήνα θα βρίσκεσαι όπως πάντα σε μια συνεχή κίνηση για να προλάβεις όλες τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Στις 10, που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, φρόντισε να έχεις αρκετή δυναμικότητα για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που αφορούν στην οικογένειά σου. Ο Ερμής, που από τις 14 και μετά θα κινείται στο ζώδιό σου, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του. Η καθημερινότητά σου θα γίνει καλύτερη και θα θέλεις να περνάς καλά με τα δικά σου άτομα. Όμως, θα μπουν στη ζωή σου και νέα πρόσωπα που θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα. Οι ιδέες που θα έχεις θα είναι τόσο καλές που θα μπορέσουν να σε βγάλουν από καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σε προβληματίζουν και να σε αγχώνουν. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις καταφέρει ό,τι βάλεις στο μυαλό σου με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, στη σχέση σου θα αλλάξεις πολλά πράγματα από την αρχή του μήνα, καθώς ο Άρης από το ζώδιό σου μέχρι τις 20 του μήνα θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του. Τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα αλλάξει η διάθεσή σου στο καλύτερο. Θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις καλύτερα με το ταίρι σου, καθώς ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η γοητεία σου θα το κάνουν να «πετάει στα σύννεφα»! Είναι καιρός να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να αλλάξεις σελίδα που θα είναι το καλύτερο και για τους δυο σας. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορέσεις να περάσεις ιδανικά. Και αν είσαι ακόμα σε φάση αναζήτησης, έφτασε ο καιρός που με τις καλές επιρροές του Άρη θα κάνεις τη γνωριμία που θα σε συναρπάσει!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτό το μήνα θα πας πολύ καλά σε γενικές γραμμές, αν κάνεις τους σωστούς χειρισμούς. Από τις 14 του μήνα και μετά μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να κρατούσαν πίσω τα σχέδιά σου, τα οποία και θα αρχίσεις να υλοποιείς. Μέχρι τέλος Απριλίου θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις και θα έχεις αποκαταστήσει πολλά κενά στη δουλειά σου που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά αυτό το μήνα θα πρέπει να τα προσέξεις περισσότερο, γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, μπορείς να κάνεις τις επαφές σου και να κινηθείς ανάλογα για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μέχρι τέλος του μήνα, τα οικονομικά σου θα είναι «ισορροπημένα» και θα προχωράς προς την περεταίρω βελτίωσή τους.



ΤΑΥΡΟΣ
Από τις αρχές Απριλίου θα βλέπεις τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη στη ζωή σου. Από τις 14 του μήνα, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Κριού θα ομορφύνει η καθημερινότητά σου, θα αρχίσουν πολλές καταστάσεις να «στρώνουν» και θα μπορείς να υλοποιήσεις σχέδια, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Επίσης, θα έχεις καλές ιδέες για να μπορέσεις να λύσεις αρκετά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα. Να ξέρεις πως ό,τι βάλεις στο μυαλό σου θα το υλοποιείς πολύ εύκολα. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις και θα νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, αυτό το μήνα οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν. Στις 25, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια προβλήματα από το παρελθόν, ωστόσο αν βγάλεις τη «φλόγα» του ερωτισμού σου, που πάντα καίει μέσα σου, όλα θα πάνε πολύ καλά. Από τις 15, που θα μπει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα μπορέσεις να έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου και θα μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη. Μέχρι τέλος του Απρίλη ό,τι σχέδια έχεις κάνει για τη σχέση σου θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις με το ταίρι σου και θα νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση από τις εξελίξεις που θα έχεις εκείνη την περίοδο. Όσο για σένα που ακόμη η ζωή σου είναι άδεια, αυτήν την περίοδο με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης, θα μπορέσεις να βρεις το ταίρι που σου αξίζει και που θα σε κάνει να νιώσεις την απόλυτη ευτυχία...

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτό το μήνα δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Θα θελήσεις να κάνεις πολλές αλλαγές και θα σου έρθουν ευκαιρίες για να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου. Μέχρι τέλος του Απρίλη θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα που καθυστερούν και θα έχεις δίπλα σου και άτομα που θα υποστηρίζουν αυτό που κάνεις. Στα οικονομικά, τις πρώτες μέρες του μήνα, φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, θα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και να «ισορροπήσεις» τα οικονομικά σου. Αυτόν το μήνα θα μπορέσεις να πας καλά, αν δεν παρασυρθείς σε άσκοπα και περιττά έξοδα.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Στις αρχές Απριλίου φρόντισε να ελέγξεις τον εκνευρισμό που θα νιώθεις. Ο κυβερνήτης πλανήτης σου Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι τις 14 θα φέρει κάποιες εντάσεις, αλλά θα είναι τελείως προσωρινές. Κινήσου με προγραμματισμό, χωρίς να κάνεις απερισκεψίες. Στις 10, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Κριό πρέπει να σκέφτεσαι καλά πριν πεις οτιδήποτε, αν θέλεις να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με άτομα στη δουλειά σου. Λίγη υπομονή χρειάζεται αυτές τις ημέρες και πολύ γρήγορα το κλίμα της καθημερινότητάς σου θα αποκατασταθεί. Το δεύτερο μισό του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό και η Αφροδίτη στον Ταύρο, οι σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα αναθερμανθούν και θα έχεις την υποστήριξή τους σε ό,τι χρειαστείς. Μέχρι τέλος του Απρίλη θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για καινούργια πράγματα. Είναι στο χέρι σου να κινήσεις έτσι να νήματα, για να φτάσεις για άλλη μια φορά στην επιτυχία που σου αξίζει!

Αισθηματικές
Η σχέση σου αυτό το μήνα θα πάει πολύ καλά. Ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, η Αφροδίτη, θα κινείται στον Κριό μέχρι τις 15 για να τονώσει τον ερωτισμό και τη γοητεία σου και να σε κάνει να περνάς πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Επίσης, μπορείς να μιλήσεις μαζί του για την πορεία της σχέση σας ή την επισημοποίησή της. Ο ερωτικός τομέας θα ομορφύνει και όλους τους υπόλοιπους και έτσι η καθημερινότητά σου θα γίνει πιο ευχάριστη και πιο ξεκούραστη. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να οργάνωνες και κάποιο ταξιδάκι, ενόψει της άνοιξης. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που ψάχνεις, ήρθε ο καιρός για να κουνήσεις λίγο το... δαχτυλάκι σου, καθώς με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τις κινήσεις των πλανητών, το ταίρι των ονείρων σου πολύ εύκολα μπορεί να βρεθεί μπροστά σου!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του Απρίλη θα μπορέσεις να βάλεις πολλά θέματα της δουλειά σου σε μια σειρά και θα έχεις και καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να κάνεις συναντήσεις, όπως και καινούργια ξεκινήματα, που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τα πολλά ταλέντα που έχεις. Στα οικονομικά, αυτό το μήνα θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ, γιατί εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα και ιδιαίτερα από τις 26 και μετά, που θα έχεις απαλλαγεί από τις αρνητικές επιρροές της Σεληνιακής Έκλειψης που θα λάβει χώρα στις 25 στον Σκορπιό, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ωστόσο, μέχρι τέλος του μήνα θα πρέπει να δείχνεις αυτοσυγκράτηση, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου στο σημείο που θα σε ικανοποιούν.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ άγχος και ένταση στην καθημερινότητά σου. Ο Άρης από τον Κριό μέχρι τις 20 θα σε ωθεί να προσπαθείς να λύσεις όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα, βιαστικά και επιπόλαια. Στις 14 του μήνα, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Κριού θα ευνοηθείς αρκετά. Η επικοινωνία σου θα γίνει ακόμη καλύτερη και θα βελτιωθεί η κοινωνική σου ζωή. Πολλές καταστάσεις θα πάρουν το δρόμο τους και θα μπορέσεις να ηρεμήσεις. Από αυτήν την περίοδο και μετά, θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις υποθέσεις που νομίζεις ότι μπορεί να σε κρατούσαν πίσω στα σχέδιά σου. Η καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Κάποιες νέες γνωριμίες θα σου χαρίσουν υπέροχες στιγμές στην καθημερινότητά σου και τώρα δεν θα μπορεί κανείς να αντισταθεί στη γοητεία σου. Στις 25 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με προβλήματα στις επαγγελματικές σου σχέσεις γι’ αυτό καλό θα είναι να βρεις το χρόνο να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Με νηφάλια σκέψη βρίσκει κανείς τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου μπορεί να είχε περάσει κάποια προβλήματα, αλλά αυτό το μήνα τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά στην αισθηματική σου ζωή. Το δεύτερο μισό του μήνα, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Ταύρο θα αρχίσεις να ξαναβρίσκεις τον παλιό, καλό εαυτό σου και ο ερωτισμός σου θα καταπλήξει τον σύντροφό σου! Θα δεις τότε πως η σχέση σου θα αποκτήσει μεγάλη σταθερότητα και οι συνθήκες θα είναι πολύ καλές. Μπορείς να διασκεδάσεις με τον άνθρωπό σου, να πας ένα ταξίδι μαζί του και γενικότερα να κάνεις κινήσεις που θα το κάνουν να νιώσει πολύ όμορφα μαζί σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να περάσεις αξέχαστα. Όσο για σένα που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην κάθεσαι αυτό το μήνα με τα χέρια σταυρωμένα. Με τις καλές επιρροές των πλανητών σίγουρα κάτι καλό θα προκύψει στη ζωή σου και θα σε ανανεώσει!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα, αλλά θα τα καταφέρεις σε ικανοποιητικό επίπεδο. Στις 10 του Απρίλη, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Κριό, πρόσεξε αρκετά τις παρασκηνιακές καταστάσεις και τα νεύρα σου. Ο Ερμής, από τις 14 και μετά στο ίδιο ζώδιο, θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου πολύ εύκολα. Στα οικονομικά, φρόντισε μέχρι τις 14 να μην κάνεις έξοδα. Θα βγαίνεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα μπορείς να κάνεις επαφές για καινούργια ξεκινήματα που θα «ισορροπήσουν» αρκετά τα οικονομικά σου. Μέχρι τέλος Απριλίου, αν κινηθείς με αρκετή σύνεση, είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά.



ΛΕΩΝ
Ο μήνας σου θα ξεκινήσει με πολλές ευκαιρίες και θα συμβούν ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου, που θα σε χαροποιήσουν και θα τονώσουν το ηθικό σου. Ο Ερμής, από τις 14 και μετά στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού θα σου χαρίσει πολύ καλή επικοινωνία, θα ανεβάσει την κοινωνική σου ζωή και θα σε γεμίσει προσκλήσεις για γεύματα και βραδινές εξόδους! Έτσι, θα δεις πολλές καταστάσεις να αλλάζουν προς το καλύτερο και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που ήθελες για να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου και να διώξεις μακριά καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σταματούσαν την πορεία σου σε ορισμένους τομείς. Μέχρι το τέλος του Απρίλη δεν πρόκειται να βαρεθείς ούτε στιγμή, γιατί τα θέματα που θα σε απασχολούν θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και θα περνάς πολύ καλά.

Αισθηματικές
Η κατάσταση στη σχέση σου τον Απρίλιο θα είναι αρκετά καλή. Στις 10, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Κριό, θα είσαι σε αισθηματικό μπέρδεμα και δεν θα ξέρεις τί θέλεις από τον σύντροφό σου. Κινήσου με ενδιαφέρον και ερωτισμό και μη δώσεις σημασία σε ανούσιες καταστάσεις. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν πολύ συναισθηματισμό και ερωτισμό μέσα τους. Μην αφήσεις λοιπόν κάποιες περασμένες καταστάσεις να χαλάσουν την καθημερινότητα της σχέσης σου. Έτσι, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά μαζί με το ταίρι σου. Στις συζητήσεις μαζί του μίλα για ευχάριστα πράγματα και όλα θα πάνε πολύ καλά. Μέχρι το τέλος του Απρίλη κάνε τις προτάσεις σου, ώστε να ξεχαστείς τελείως από το άγχος της καθημερινότητας. Όσο για σένα, που ακόμη η μοναξιά δεν λέει να φύγει από δίπλα σου, έφτασε ο καιρός που με τη βοήθεια της Αφροδίτης, που θα κινείται στον Κριό μέχρι τις 15 του μήνα, θα μπορέσεις να βρεις αυτό που ψάχνεις...

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου από τις πρώτες μέρες του Απρίλη θα πηγαίνεις πολύ καλά. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτες, γιατί είναι καλές για το μέλλον της δουλειάς σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολλές συναντήσεις, συζητήσεις, ταξίδια και γενικότερα επαφές με το εξωτερικό, για να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις στη δουλειά σου. Στα οικονομικά, έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που ο Άρης θα κινείται στον Ταύρο μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και καινούργια ξεκινήματα, που νομίζεις ότι θα σου φέρουν κέρδη. Μέχρι το τέλος Απριλίου θα έχεις τακτοποιήσει πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και θα έχεις φέρει τα οικονομικά σου στο σημείο που θέλεις εσύ.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Απρίλιος θα είναι ένας πολύ θετικός μήνας για εσένα. Στις 10 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Κριό και με την παράλληλη κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, θα έχεις πολλές αποκαλύψεις που θα σε εκπλήξουν αρκετά, αλλά αν είσαι καλά προετοιμασμένος δεν έχεις τίποτε να φοβηθείς. Από τις 14 και μετά, που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό, θα πάρεις τις καλύτερες επιρροές. Η καθημερινότητά σου θα γίνει καλύτερη και θα φτιάξει αρκετά η διάθεσή σου. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό και τη διατροφή σου, γιατί τον τελευταίο καιρό, με τις πολλές υποχρεώσεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά. Στις 25 του μήνα, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Σκορπιό, θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι διαφωνίες που υπάρχουν με τους δικούς σου ανθρώπους για αυτό προσπάθησε να τις λύσεις όλες με διπλωματία, γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να φέρεις την αρμονία στις σχέσεις σου. Προσπάθησε να είσαι πιο σταθερή στις αποφάσεις σου και απόφυγε συναναστροφές με ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα να σου δώσουν.

Αισθηματικές
Η σχέση σου έχει καλές βάσεις και είναι σε καλό δρόμο. Η Αφροδίτη μέχρι τις 15 στον Κριό δυναμώνει τον ερωτισμό και την δυναμικότητά σου. Πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου, δείξε του το ενδιαφέρον σου και άσε τους εγωισμούς, προκειμένου να μιλήσετε ξεκάθαρα για τη σχέση σας. Αλλά και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απρίλη, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Ταύρο, τα πράγματα θα γίνονται ιδανικά στη σχέση σου. Το σύμπαν έχει φροντίσει να σου χαρίσει στοργή και καλή επικοινωνία με το ταίρι σου, αλλά και πολύ καλή ισορροπία μεταξύ σας. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι στη ζωή σου που να σε γεμίζει, μην απογοητεύεσαι. Είναι σίγουρο ότι με τις “ευλογίες” της Αφροδίτης, θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις εδώ και τόσο καιρό.

Επαγγελματικές
Από τις αρχές Απριλίου θα έχεις όλο τον δυναμισμό και την ενεργητικότητα που χρειάζεσαι για να ξεπεράσεις κάποια λάθη που έχουν γίνει στη δουλειά σου. Οι σκέψεις σου για επαγγελματικές επενδύσεις θα τεθούν τώρα σε εφαρμογή και θα νιώσεις πιο ικανοποιημένος από ποτέ. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο, αλλά θα πρέπει να προσέξεις τις πρώτες μέρες του μήνα να μην κάνεις καθόλου έξοδα, γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Από τις 15 του μήνα και μετά, μπορείς να κάνεις επαφές για καινούργια ξεκινήματα, που θα σου αποφέρουν κέρδη. Κάποια φορολογικά και νομικά θέματα που σε απασχολούν, μπορείς να τα τακτοποιήσεις εκείνη την περίοδο. Μέχρι τέλος Απριλίου θα δεις τα οικονομικά σου να κινούνται σε πολύ καλό επίπεδο.



ΖΥΓΟΣ
Ο Απρίλιος θα ξεκινήσει με κάποιες εντάσεις για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ. Κινήσου με ευελιξία, χωρίς να χάσεις την επαφή με την πραγματικότητα, και απόφυγε τις αντιπαραθέσεις και τις σημαντικές αποφάσεις, όσον αφορά σε κάποιες σημαντικές σου σχέσεις. Στις 10 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, φρόντισε να είσαι προσεχτικός, διότι μία συζήτηση ενδέχεται να γίνει η αφορμή για δυσάρεστες καταστάσεις. Από τις 14, που ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιο του Κριού και η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα κινείται στον Ταύρο από την επόμενη ημέρα, θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμικότητα, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Το δεύτερο μισό του μήνα, θα έχεις πολλά ταξίδια, επαφές ή συναντήσεις. Οι πλανήτες θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σου και η γοητεία σου δεν θα μπορέσει να περάσει απαρατήρητη από τον περίγυρό σου. Μέχρι τέλος του μήνα, φρόντισε να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου. Είναι σίγουρο ότι αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου, θα μπορέσεις να τα πετύχεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει πιο καλά απ’ ό,τι περίμενες αυτό το μήνα, φίλε Ζυγέ. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι καλές και έχουν προοπτικές. Με τις θέσεις τις Αφροδίτης στον Κριό και αργότερα στον Ταύρο, θα μπορέσεις να περάσεις αξέχαστα, καθώς θα τονωθούν ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η γοητεία σου. Όλα θα είναι πολύ καλά, αρκεί να εξωτερικεύσεις να συναισθήματα που έχεις στον σύντροφό σου και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι του. Μέχρι τέλος Απριλίου σε περιμένουν όμορφες στιγμές, γεμάτες ρομαντισμό, έρωτα και πάθος, έτσι για να… ξεχνιέσαι λίγο και από τα τετριμμένα. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι της ζωής σου, μην κάθεσαι καθόλου. Το σύμπαν σου χαρίζει τις πιο θετικές επιρροές του, ώστε να μπορέσεις να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές και θα έχεις όλη τη δυναμικότητα και την ενεργητικότητα που χρειάζεται, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια μικρά προβλήματα, που θα προκύψουν. Από τις 14 του μήνα και μέχρι το τέλος του, μπορείς να κάνεις συζητήσεις και επαφές για καινούργια ξεκινήματα, που θα σε οδηγήσουν σε μεγάλη επαγγελματική άνοδο. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσέξεις αρκετά, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές. Από τα μέσα του Απρίλη, θα μπορέσεις να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις που σε άγχωναν και τα οικονομικά σου θα είναι σε καλό επίπεδο.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Απρίλιος θα είναι αρκετά καλός για εσένα, αγαπημένε Σκορπιέ. Από τις 10 του μήνα, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Κριό, φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις «με άλλο μάτι» και να διακρίνεις τελικά το συμφέρον για εσένα, ώστε να μπορείς να περνάς καλά. Η κούραση και το άγχος θα είναι εμφανή αυτές τις μέρες, γι’ αυτό πρόσεξε να ελέγξεις την εγωιστική συμπεριφορά σου, οργάνωσε κατάλληλα τον προϋπολογισμό σου και απόφυγε τις περιττές δαπάνες. Από τις 14 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Κριού, τα πράγματα θα αλλάξουν τελείως και θα είσαι άλλος άνθρωπος. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλες τις προβληματικές καταστάσεις της προηγούμενης περιόδου. Μέχρι το τέλος Απριλίου σε περιμένουν γεγονότα, που θα σε ευχαριστήσουν αρκετά.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, οι πλανήτες θα «γλυκάνουν» πολλές καταστάσεις στη σχέση σου και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Οι εξελίξεις θα είναι πολύ καλές και η επικοινωνία με τον σύντροφό σου σε άριστη κατάσταση. Από τις 20 και μετά, που ο Άρης θα κινείται στον Κριό, η γοητεία και ο ερωτισμός σου θα «ξεχειλίζουν» και η καλή σου διάθεση θα κάνουν το ταίρι σου να μην μπορεί να φύγει λεπτό από δίπλα σου. Όπως καταλαβαίνεις, τον Απρίλιο θα μπορέσεις να εξελίξεις αρκετά τη σχέση σου. Οι ευκαιρίες θα είναι στα χέρια σου, αρκεί να τις χρησιμοποιήσεις. Αν είσαι ακόμα μόνος σου, σε περιμένουν αξέχαστες στιγμές, με τα φλερτ που θα προκύπτουν συνεχώς!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, τις πρώτες μέρες του μήνα θα πρέπει να κινείσαι με πολύ προσοχή, φίλε Σκορπιέ. Με το δυναμισμό σου όμως θα καταφέρεις πολλά, αρκεί να ρισκάρεις για να πετύχεις. Θα μπορέσεις να σχεδιάσεις σε πρακτικό επίπεδο κάποια ζητήματα που σε απασχολούν και θα σου δοθεί η δυνατότητα να προωθήσεις και να σταθεροποιήσεις τα σχέδιά σου. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Κριού, από τις 14 και μετά, θα σου έρθουν ευκαιρίες που δεν θα τις περιμένεις. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μέχρι τέλος του Απρίλη μπορείς να κάνεις αλλαγές και ταξίδια, αφού η επιτυχία θα σε συνοδεύει σε κάθε σου βήμα. Στα οικονομικά θα υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις, που οφείλεις να τακτοποιήσεις για να μην αγχώνεσαι. Στις 25 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου, θα πρέπει να έχεις το νου σου για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους σου, αλλά και με χρήματα που χρωστάς σε άλλους.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτόν τον Απρίλη οι καταστάσεις θα είναι αρκετά καλές στη ζωή σου, αγαπητέ Τοξότη. Τη διάρκεια του πρώτου δεκαπενθημέρου του μήνα θα πρέπει να δώσεις έμφαση στο εργασιακό σου περιβάλλον και να αποφύγεις κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Στις 10 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, προώθησε τις ιδέες σου, αλλά δώσε σημασία και σε κάποιες νέες προτάσεις, που θα βοηθήσουν την καριέρα σου. Από τις 15 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Ταύρο, θα είσαι κοντά σε φιλικά πρόσωπα, που θα μπορούν να σου συμπαρασταθούν σε οτιδήποτε χρειαστείς, αρκεί να τους το ζητήσεις. Τώρα θα νιώσεις την ανάγκη να δημιουργήσεις σταθερές σχέσεις στη ζωή σου και θα έχεις την ευκαιρία να βρεις λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν, αλλά φρόντισε να μην χαθείς σε λεπτομέρειες. Από τις 20 Απριλίου και μετά, που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στον Ταύρο, η κοινωνική σου ζωή θα «ανέβει», θα θέλεις να διασκεδάζεις και μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολλές επαφές με φιλικά πρόσωπα, που θα ομορφαίνουν την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές
Αν είσαι Τοξότης, η σχέση σου αυτόν το μήνα θα πάει αρκετά καλά, αν και πρέπει να προσέξεις την συμπεριφορά σου κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαπενθημέρου, που η θέση του Ερμή στους Ιχθείς θα σε κάνει να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Προσπάθησε να μην αναφέρεσαι σε παλαιότερες καταστάσεις, που έχουν ξεχαστεί και μην δίνεις έκταση σε κουβέντες με τον σύντροφό σου, που αφορούν σε περασμένα λάθη. Ο Ερμής από τις 14 και μετά στον Κριό, θα σε βοηθήσει πολύ στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Αυτό το διάστημα θα μπορέσεις να βρεις πολλές λύσεις, σε θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα στη σχέση σου. Μέχρι τέλος Απριλίου θα μπορέσεις να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας. Αν ακόμη σε συντροφεύει η μοναξιά, να ξέρεις πως πολύ σύντομα αυτή η κατάσταση θα πάρει τέλος, καθώς τώρα θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα κινηθεί καλά σε γενικές γραμμές, φίλε Τοξότη. Τις πρώτες ημέρες του μήνα, μπορεί να υπάρχει ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου και μερικά θέματα που θέλεις να προωθήσεις στη δουλειά σου, να μην εξελίσσονται. Από τις 10 όμως και μετά, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη, θα δεις τις καταστάσεις να βελτιώνονται και θα έχεις την ευκαιρίες να τακτοποιήσεις ζητήματα, που είχαν αναβληθεί. Ο δυναμισμός σου, που θα είναι στα ύψη του, θα μπορέσει να σε βγάλει από πολλές δυσκολίες, που υπήρχαν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου, αυτό το μήνα θα πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και προσοχή. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και δεν σε παίρνει να κάνεις έξοδα και περιττές αγορές. Από τις 20 Απριλίου και μετά, που ο Άρης θα κινείται στον Ταύρο, θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και καινούργια ξεκινήματα. Μπορείς επίσης να ασχοληθείς με θέματα γραφειοκρατικά, νομικά ή και ακίνητης περιουσίας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που θα σε ωθήσει να κάνεις πολλές αλλαγές και να ξεκαθαρίσεις θέματα με οικογενειακά σου πρόσωπα, αγαπητέ Αιγόκερε. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα κινήσου δραστήρια, στις συναλλαγές σου τόλμησε κάτι περισσότερο από τα συνηθισμένα και θα πετύχεις. Τώρα οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σου θα απορροφήσουν αρκετό από το χρόνο σου για να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά, αλλά με τη βοήθεια του Πλούτωνα στο ζώδιό σου – μέχρι τις 12 σε ορθή πορεία – θα καταφέρεις αυτά που θα βάλεις στόχο. Από τις 15 Απριλίου και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Ταύρου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις και επαφές με άτομα κύρους ή τους ανώτερους σου και να διαπραγματευτείς μαζί τους τις προτάσεις σου. Σημαντικά θα είναι τα βήματα που θα κάνεις αυτό το διάστημα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, και θα μπορέσεις να αναδειχθείς και αντίστοιχα να ευτυχήσεις και στους δύο αυτούς τομείς. Στις 25 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό, προσπάθησε να κινηθείς με σύνεση και μέτρο στα οικονομικά σου, γιατί μπορεί να υπάρξουν παγίδες!

Αισθηματικές
Με τον Ερμή να κινείται στους Ιχθείς μέχρι τις 14 του μήνα, φίλε Αιγόκερε, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να υπάρχει στη σχέση σου. Στα μέσα του μήνα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου, που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου. Η κοινωνικότητά σου εκείνη την περίοδο θα είναι ανεβασμένη και θα θέλεις να διασκεδάζεις πολύ. Με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από τον Ταύρο, από τις 15 και μετά, θα περάσεις πολύ καλά, αφού και ο σύντροφός σου θα ακολουθήσεις τις “ορέξεις” και τα βήματα σου. Αν ακόμη κρατάς τη μοναξιά από το χέρι, έφτασε ο καιρός να την αποχωριστείς, γιατί σε περιμένει το ταίρι που αναζητούσες τόσο καιρό, να συναντηθείτε και να ζήσετε μαζί όπως έχεις ονειρευτεί!

Επαγγελματικές
Αν είσαι Αιγόκερως, η δουλειά σου αυτό το μήνα σου επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Οι ιδέες σου για κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις στη δουλειά σου θα είναι πολύ καλές. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Απριλίου θα μπορέσεις να κάνεις τις επαφές σου και να δρομολογήσεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις σου, αλλά με επιμονή και υπομονή θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Ο Άρης, από τις 20 και μετά στον Ταύρο, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του και επιτέλους τα οικονομικά σου θα μπουν σε μια σειρά. Όμως, πρόσεξε πολύ τις ημέρες κοντά στην Σεληνιακή Έκλειψη, γιατί με τη μανία που έχεις να ξοδεύεις χρήματα συνέχεια, θα βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο μήνας ξεκινάει με κάποιες δυσκολίες για το ζώδιό σου, αγαπητέ Υδροχόε, οι οποίες θα δημιουργήσουν επιβράδυνση στις δραστηριότητές σου, γι’ αυτό μην κάνεις πράγματα που μπορεί να σε πιέσουν. Με τον Ερμή να κινείται στους Ιχθείς για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, οι εργασιακοί σου ρυθμοί θα είναι έντονοι και ίσως δεν μπορέσεις να ανταποκριθείς κατάλληλα στις απαιτήσεις των άλλων προς τα εσένα. Πρέπει να είσαι υπομονετικός και να βάλεις έναν σωστό προγραμματισμό, όχι μόνο για να προλάβεις τις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις σου, αλλά και για να μην τις αφήσεις για το μέλλον, που σε περιμένουν καινούργιες και πιο ενδιαφέρουσες. Από τις 14 του Απρίλη και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας επισκέπτεται τον Κριό, τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν και θα είσαι σε θέση να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Τώρα θα εκπληρωθούν οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου και θα έχεις τόσο οικονομική όσο και επαγγελματική άνοδο. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Ταύρο από τις 15 και μετά, θα έρθεις πιο κοντά στην οικογένεια και στα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα απολαύσεις την στήριξη και την βοήθειά τους.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, στα αισθηματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά αυτό το μήνα. Παρόλο που οι πρώτες μέρες του μήνα θα είναι λίγο δύσκολες, όλα τα άλλα θα είναι μια χαρά, γι’ αυτό κάνε λίγη υπομονή, γιατί τα καλύτερα έρχονται αργότερα. Η Αφροδίτη, που θα μπει στις 15 στον Ταύρο, θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες να διορθώσεις λάθη που έχουν γίνει παλαιότερα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή, θα θέλεις να διασκεδάζεις με τον σύντροφό σου και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη... Μπορείς να αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου να εκφράσει τα πιο βαθιά σου συναισθήματα και θα βρεις την ανταπόκριση που ζητάς. Αν ανήκεις ακόμη στους αδέσμευτους του ζωδίου, τώρα που μπήκε η άνοιξη και όλα είναι ανθισμένα, μπορεί και η δική σου ζωή να ανθίσει ανάλογα! Είναι στο χέρι σου!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά αυτό το μήνα, φίλε Υδροχόε. Από τις πρώτες μέρες του Απριλίου θα θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές. Από τις 14 και μετά, μπορείς να κάνεις συναντήσεις και επαφές για καινούργια ξεκινήματα και να κλείσεις συμφωνίες, που θα σου φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα στο μέλλον. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχεις τακτοποιήσει πολλά θέματα, που σε προβλημάτιζαν. Στα οικονομικά, η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στις 25 στον Σκορπιό, θα σε βάλει σε πολλές σκέψεις για τα έσοδα, αλλά και τα έξοδά σου. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και μην κάνεις καθόλου σπατάλες.



ΙΧΘΕΙΣ
Στο ξεκίνημα του Απριλίου με τον Ερμή να σε ευνοεί από το ζώδιό σου, αγαπητέ Ιχθύ, επικεντρώσου στο παρόν και κάνε τις κατάλληλες συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο τόσο των επαγγελματικών όσο και των αισθηματικών σου ζητημάτων. Η σοβαρότητα και η οργάνωση θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Από τις 15 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Ταύρο, θα γίνεις πιο επιλεκτικός και θα έχεις την διάθεση να ωριμάσεις περισσότερο, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες στη ζωή σου. Αυτό το διάστημα μην διστάσεις να ξοδέψεις κάποια χρήματα με σκοπό την επαγγελματική σου καταξίωση και τακτοποίησε υποθέσεις σου, που αφορούν σε κοινά χρήματα με άλλους. Στις 25 του μήνα, που θα λάβει χώρα η Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό, κάποιες απότομες εξελίξεις που θα έχεις στον εργασιακό σου χώρο, έχουν ως σκοπό να σε ταρακουνήσουν για να κάνεις αλλαγές. Μην φοβηθείς να τις επιχειρήσεις, γιατί με οτιδήποτε καταπιαστείς αυτό το διάστημα, θα έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Θα καταφέρεις να αναρριχηθείς στον επαγγελματικό σου χώρο και θα προωθήσεις τους στόχους και τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Ο Ερμής για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα και ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σου, φίλε Ιχθύ, θα δώσουν στη σχέση σου τις καλύτερες επιρροές τους. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα μπορέσεις να εξηγήσεις τί σε πειράζει στη σχέση σας και να βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις. Ο δεσμός σου μπορεί να έχει περάσει κάποιες διακυμάνσεις, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείς, γιατί έχεις θέσει πολύ γερά θεμέλια και κάποιες μικρές, καθημερινές προστριβές δεν θα καταφέρουν να σε πτοήσουν... Πέρασε μαζί με τον άνθρωπο σου όσο καλύτερα μπορείς και τίποτα δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στο μέλλον σας. Κι εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα, περιμένοντας το άτομο των ονείρων σου να έρθει να σε βρει, αλλά βγες έξω να το συναντήσεις! Η τύχη είναι με το μέρος σου!

Επαγγελματικές
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, ο Ερμής από το ζώδιό σου θα σου χαρίσει καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, μεγάλη δυναμικότητα και θα σε κάνει να έχεις πολύ καλές ιδέες για τη βελτίωση της δουλειάς σου. Αυτόν τον Απρίλιο, μπορείς να θέσεις τους όρους σου, για να βελτιώσεις της συνθήκες εργασίας σου, και να φτιάξεις ένα νέο πλάνο για την προώθηση των στόχων σου. Στα οικονομικά, από τις 20 και μετά που ο Άρης θα κινείται στον Ταύρο, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν απρόσμενα κέρδη. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα απόφυγε να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν σε ακίνητη περιουσία και μην κλείσεις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες.
πηγή: http://www.ourlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου