Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Η Άννα Μπουρμά unplugged το Σαββάτο 9 Φλεβάρη

Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων έχουν δημιουργήσει την εργατική λέσχη Ν. Σμύρνης όπου κάνουν δωρεάν μαθήματα από όλες τις τέχνες και τις ειδικότητες και καλύπτουν τις ανάγκες μαθητών που δεν μπορούν να πληρώσουν τα μαθήματα τους.
Τα τελευταία χρόνια καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες 15 άπορων οικογενειών και σε λίγο καιρό θα δημιουργήσουν και το δωρεάν ιατρείο όπου θα εξετάζονται παιδιά και ενήλικες χωρίς καμία επιβάρυνση. Τέλος θα παρέχονται και αναγκαία φάρμακα δωρεάν.
Θα είμαστε εκεί unplugged το Σαββάτο 9 Φλεβάρη 22:00.
Ελευθερίου Βενιζέλου 12 & Αιγαίου Ν. Σμύρνη γωνία (απέναντι από στάση Τραμ Αιγαίου )
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Σας περιμένουμε !!!!!


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. Η Άννα Μπουρμά γεννήθηκε στην Αθήνα σπούδασε κλασσικό πιάνο στο ωδείο Ν. Σμύρνης και θεωρητικά της μουσικής.
Την πρώτη συμμετοχή σε δίσκο την έκανε 14 ετών στον δίσκο ‘’ΚΗΠΟ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ’’ του Τάκη Μπουρμά τραγουδώντας το ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ .
Στην συνεχεία έκανε πολλές συμμετοχές σε δίσκους του Γ.Ζήκα, Μ.Λυδάκη , Ν. Ζούδιαρη και Γ.Νταλαρα.
Την έχουμε ακούσει σε μουσικές σκηνές όπως ΜΕΤΡΟ, ΧΑΜΑΜ, ΤΣΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΧΑΡΑ ΚΑΙ ΖΥΓΟ.
Έγινε γνωστή μέσα από τραγούδι του Τάκη Μπουρμά ‘’ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ’’ και το τραγούδι του Νίκου Ζούδιαρη ‘’ΦΥΣΑΛΙΔΑ’’.
‎'' ΤΑ ΡΟΔΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ '' αρχίζουν να πραγματοποιούνται οι ηχογραφήσεις άρχισαν επιτέλους μετά από 8 χρόνια αγώνα & αγωνία.....
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους μουσικούς που ήρθαν και έρχονται για ''Τα Ρόδα Της Αυλής''
Τύμπανα : Αντρέας Μουζάκης
Κρουστά : Σωκράτης Γανιάρης
Μπάσο ακουστικές ηλεκτρικές κιθάρες και πλήκτρα : Tάκης Μπουρμάς
Πνευστά: Θύμιος Παπαδόπουλος
Ηλεκτρική κιθάρα σόλα : Δημήτρης Μπαρμπαγάλας
Τσέλο : Μιχάλης Πορφύρης
Κόντρα Μπάσο: Νίκος Ρούλος
Πλήκτρα : Γιώργος Λιάκος
Ηχοληψία : Ηλίας Λάκκας
Ενορχήστρωση : Τάκης Μπουρμάς
ΜΕΛΗ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Λαυρέντη Μαχαιρίστα και όλους τους μουσικούς που ήρθαν και για ''Τα Ρόδα Της Αυλής''
ΕΠΙΡΡΟΕΣ. Πολλές αλλά και λίγες ... μετά από 8 χρόνια αποχής ο μόνος γνώμονας είναι η ψυχή και τίποτα άλλο εύχομαι αυτό το σύνολο των 5 τραγουδιών να σας δώσει πολλά ερεθίσματα αλλά και αλήθειες που δεν μπορούμε να δούμε στην καθημερινή απάνθρωπη ζωή μας, να είστε σίγουροι ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ...
ΜΟΥΣΙΚΟ ΥΦΟΣ. ΕΝΤΕΧΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ


Η Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης είναι:

1. Δομή οργάνωσης των εργαζομένων και των ανέργων στην πόλη, σωματείο που διεκδικεί τον κλεμμένο πλούτο του κόσμου της εργασίας από το κεφάλαιο, την εργοδοσία, το κράτος, την ευρωπαϊκή ένωση & το δήμο.

2. Χώρος ταξικής αλληλεγγύης των φτωχών και αγωνιζόμενων, με βασικές έως σήμερα δραστηριότητες: α) τα μαθήματα αλληλεγγύης σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου, οι γονείς των οποίων είναι άνεργοι, υποαπασχολούμενοι και με χαμηλό εισόδημα, και β) την υλική υποστήριξη των απεργιών, όπως στην Ελληνική Χαλυβουργία.

3. Πολιτιστικός / Μορφωτικός χώρος, με πολιτιστικές δραστηριότητες, ομάδες, εργαστήρια, συζητήσεις, προβολές, εκδηλώσεις, μαθήματα μόρφωσης / αυτομόρφωσης στις κοινωνικές και θετικές επιστήμες. Είναι χώρος για την κριτική γνώση και για τον πολιτισμό της αντίστασης.

 http://ergatikilesxi.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου