Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ LIVE HΑLF NOTE JAZZ CLUB: 3/3/2013

Η συνταγή ίδια και πετυχημένη... Θετική ενέργεια και γκάζια...! Η Μαργαριτα Γκινοσάτη παρουσιάζει επιτυχίες της rock και της jazz που άφησαν εποχή καθώς και νέα κομμάτια που έχουν τα φόντα να κάνουν το ίδιο!Η μουσική είναι μαγεία!

Από τον Charlie Chaplin, μέχρι τους Bon Jovi και από τον Μάνο Χατζιδάκη μέχρι τους Scorpions η μουσική είναι μαγεία και αυτό θα σας κάνει να το νιώσετε η Μαργαρίτα Γκινοσάτη κατά κόσμονMaggi-G.Voice την Κυριακή 3 Μαρτίου στο Half Note στο Μετς.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ LIVE
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ, OXYGEN BAND
HΑLF NOTE JAZZ CLUB: 3/3/2013

VELVET SENSES!!!

Μια μαγική μουσική παράσταση, ένα μαγικό μουσικό μωσαϊκό που περιλαμβάνει τραγούδια από τους
εξής: Charlie Chaplin, Scorpions, Queen, Gary Moore, Beatles, Marey Carey, Barbara Streizant, Elvis Presley, Louis Amstrong, Paul Simon + art Garfunkel, Phil Colins, Police, Edith Piaff, Bon Jovi, Brian Adams, Bette Midler, Πλέσσα, Χατζιδάκη, Θεοδωρακη, Σπανό, Ξαρχάκο, Πλιάτσικα, Μαλαμα, Παπαζογλου, Κραουνακη. H jazz ερωτεύεται το rock, το funky συναγωνίζεται με τις κλασικές έντεχνες μελωδίες, σε μια μοναδική ιστορία τραγουδιού γεμάτη μελωδίες, ήχους. εικόνες, τραγούδια που αποδεικνύουν ότι η μουσική είναι μια, αρκεί να είναι καλή, ότι η μουσική είναι μαγεία και είναι μόνο ΜΙΑ

Καλλιτεχνική επιμέλεια-μαέστρος: Τάκης Ρακιντζής.

Συμμετέχουν ο Γιάννης Σιδέρης στο τραγούδι και η Oxygen band: ο 16χρονος γιος του σπουδαίου μας ηθοποιού Κώστα Καζάκου Αλέξανδρος (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα), ο Άρης Δαύρος (ντραμς) και ο Άλεξ Φρυδάς (ηλεκτρική κιθάρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου