Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

«Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης» μία νέα δράση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χαϊδαρίου



Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών λειτουργεί μία νέα δράση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χαϊδαρίου που καλύπτει απογευματινή απασχόληση των παιδιών.
Τα «Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης» παρακολουθούν από την πρώτη εβδομάδα, περισσότερα από 110 παιδιά χωρισμένα σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες, 3, 4 και 5 ετών σε ένα πρόγραμμα που σκοπό έχει να αυξήσει τις δεξιότητες των παιδιών.
Ζωγραφική, κατασκευές, χειροτεχνίες, μελέτη περιβάλλοντος, μουσική, χορός, γυμναστική, θεατρική αγωγή, ξένη γλώσσα, κηπουρική, μαγειρική και ζαχαροπλαστική είναι ορισμένες από τις ενότητες του προγράμματος, που μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιδιά.
Το «Εργαστήριο Δημιουργικής Απασχόλησης» φιλοξενείται στο κτίριο του 4ου Παιδικού Σταθμού (Πόντου 21), είναι ανεξάρτητο με το πρόγραμμα των Παιδικών Σταθμών καθώς και με το εάν τα παιδιά πηγαίνουν στους παιδικούς ή όχι και
μπορούν να το παρακολουθήσουν και παιδιά Νηπιαγωγείου. Το πρόγραμμα αρχίζει κάθε ημέρα από τις 16.00, ολοκληρώνεται στις 18.45 και όσοι γονείς επιθυμούν να γράψουν τα παιδιά τους στο «Εργαστήριο Δημιουργικής Απασχόλησης» θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Δημαρχείο Χαϊδαρίου στο τηλέφωνο 213 2047250-251.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου