Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

AN Club The Army of the Pharaohs (US)

PRESENTS
The powerful duo of Demigodz, Celph Titled & Apathy
The Snowgoons (DE)
Support by:
TNT (Orthologistes)
Transit & Conscience
March 1st 2013
AN Club, doors open at 21.00
Damage: 12e


H Noiz Art & Music Productions φέρνει κοντά σας μερικά από τα πιο καυτά ονόματα του αμερικανικού ανεξάρτητου ραπ. Από τη σπουδαία σούπερ κολλεκτίβα των Army of the Pharaohs, o Celph Titled και ο Apathy, γνωστοί σαν Demigodz έρχονται για να βάλουν φωτιά  στη σκηνή του ΑΝ. Μαζί τους οι Γερμανοί επιδραστικοί παραγωγοί Snowgoons, οι οποίοι έχουν αφήσει το δικό τους ιδιαίτερο μουσικό στίγμα στο ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο χιπ χοπ την τελευταία πενταετία. Το line up συμπληρώνουν ο δικός
μας TNT από τους Ορθολογιστές και οι Transit & Consience.
O Celph Titled και ο Apathy δεν χρήζουν ιδιαιτέρων συστάσεων σε όσους παρακολουθούν το σοβαρό και ανεξάρτητο χιπ χοπ. Τόσο σαν σόλο καλλιτέχνες, όσο και με τους Demigodz και φυσικά με τους AOTP παραμένουν ενεργοί, με ενδιαφέρουσες δουλειές, συνεργασίες και διεθνείς περιοδείες. Δυο καλλιτέχνες με έντονο λυρικό ύφος, μπατλάδικες ρίμες και αιχμηρές μελωδίες.
Οι Snowgoons, από τη Γερμανία, ντεμπούταραν πριν σχεδόν μια επταετία, κατορθώνοντας να συνεργαστούν με την αφρόκρεμα του αμερικάνικου χιπ χοπ. Τον ήχο τους διακρίνει μια χαρακτηριστική στάμπα κλασικών και επικών samples αλλά και του συνόλου της σημειολογίας του κλασικού ήχου του ’90.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου