Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ στον ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ

 ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ
ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
«ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ»
Live  στον ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS
ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ
Λίγο πριν την κυκλοφορία  του νέου της album με τίτλο «ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ», και μετά τις sold out εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ «μετακομίζει» και «επιστρέφει»  στον ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS.


Έχοντας ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ υποδέχεται από 2 Φεβρουαρίου και για κάθε Σάββατο, τους φίλους της στον χώρο που πρωτοξεκίνησε τις live εμφανίσεις της, στον ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS για να
παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Αθήνα δείγμα της καινούργιας της, πολυαναμενόμενης  δουλειάς, αλλά και τραγούδια γνωστά και αγαπημένα.
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στη πιο δημιουργική της περίοδο, έχει ετοιμάσει ένα μελωδικό ταξίδι  πέρα από όρια και σύνορα, που μόνο η μαγική φωνή της και η ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία μπορούν να ταξιδέψουν το κοινό.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καινούργια τραγούδια από το επερχόμενο album της όπως το «ΜΟΝΑΧΑ ΕΓΩ» σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, τραγούδι που έχει ήδη εντυπωσιάσει και αγαπηθεί πολύ κ.α., τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και τραγούδια  διασκευασμένα , πολύ αγαπημένα που θα ενθουσιάσουν και θα αγγίξουν όλους τους φίλους της.
Ώρα προσέλευσης: 10:00μμ
Είσοδος στο μπαρ: 10€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου