Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Limpin Express @ JAZZ POINT

Ύστερα από μία μικρή παύση λόγω ηχογραφήσεων και έχοντας πλέον έτοιμο, το debut album τους με τίτλο "First Act...", οι Limpin Express ξεκινούν για φέτος τα live τους, με το Jazz Point ως πρώτο σταθμό.

Οι Limpin' Express, είναι ένα power rock & blues trio, που εκτός από το δικό τους υλικό, παρουσιάζει ένα set ξεκινώντας από τα κλασσικά blues του Son House και του Lightning Hopkins συνδυάζοντάς τα με τον τρόπο που εκφράστηκαν από σχήματα και μουσικούς σαν τους Allman Bros και J. Hendrix, φτάνοντας στο σήμερα με τους Philip Sayce, Doyle Bramhall 2 κλπ...


Τον Ιούλιο του 2012 υπό την διακριτική συμβολή του Μανώλη Αγγελάκη και τον Άλεξ Κετετζιάν στην περίοπτη θέση του sound engineer, ξεκίνησαν να ηχογραφούν το πρώτο, ακουστικό μέρος στα Unreal Studios, με τη συμμετοχή του Michael Dotson (Willie Kent, Big Jack Johnson,Billy Boy Arnold, Homesick James) και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, το δεύτερο και ηλεκτρικό μέρος με το οποίο ολοκληρώθηκε το album.

Το mastering έγινε στα Sweetspot Studios από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο. Φωτογραφία εξωφύλλου & οπισθόφυλλου, Adam Slater. Το album αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

JAZZ POINT
Ακαδημίας 18 & Βουκουρεστίου (εντός στοάς)
Μετρό - Σύνταγμα / Πανεπιστήμιο

Είσοδος ελεύθερη
Έναρξη 22:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου