Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Τιμητική εκδήλωση για τον Αντώνη Τουρκογιώργη

«Η ροκιά είναι μαγκιά», «Στέλλα σ’ αγαπάω, Τάκης» και άλλα γνωστό μότο που γράφτηκαν και αναδείχθηκαν μέσα από τους στίχους του Αντώνη Τουρκογιώργη πλημμύρισαν με ρυθμό την Αρχιτεκτονική, στο Γκάζι, την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου. 
Η τιμητική εκδήλωση ήταν απλώς ένα μικρό δείγμα της αναγνώρισης του μεγέθους του καλλιτέχνη από τους συναδέλφους του αλλά και του ανεξίτηλου στίγματος που έχει αφήσει ο Αντώνης στην ελληνική μουσική.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο κουμπάρος του Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιάννης Γιοκαρίνης,
ο Χριστόφορος Κροκίδης, ο αδελφός του Ακης Τουρκογιώργης, οι 15-50 και οι Κάρμα, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, η Τάνια Κικίδη, οι Fly by wire, ο Νίκος Μαϊντάς, ο Steve Tesser, ο Γιώργος Καπνίσης, τα Πέπλα έπαιξαν και τραγούδησαν για να αποδώσουν την πρέπουσα τιμή στον γερόλυκο της ροκ.
Παρά την αναιμική προσέλευση - η οποία αποδίδεται αποκλειστικώς και μόνο στην οικονομική κρίση και την ανέχεια - οι φίλοι του έδωσαν την ψυχή τους σε μια βραδιά όπου ο Αντώνης ήταν παρών με τα τραγούδια του. Εκεί ήταν και η Λίνα Τουρκογιώργη η οποία παρέλαβε εμφανώς συγκινημένη την τιμητική πλακέτα του συντρόφου της από τα χέρια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.
Τέλος, αξιοσημείωτη ήταν για άλλη μια φορά η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του ΑΤΛΑΝΤΙΣ 105,2. Οι ακροατές του έδειξαν για άλλη μια φορά το πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι, προσκομίζοντας από ένα πακέτο με τρόφιμα αλλά και ρούχα για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας τα οποία συγκέντρωσαν εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου