Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ σε ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ Νοτανοτα 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Αυτό που συνδέει τους ερμηνευτές στο ΝΟΤΑΝΟΤΑ είναι το λαϊκό τους αίσθημα, η ειλικρίνεια και η αμεσότητα στην ερμηνεία, η ζεστή επικοινωνία με τον κόσμο και η αγάπη για το καλό ελληνικό τραγούδι που υπηρετούν.  Πρόκειται λοιπόν να απολαύσουμε μαζί τους μια ακόμα ξεχωριστή βραδιά με ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ σε ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ Νοτανοτα.

Συνεχίζοντας τις παρουσιάσεις καλλιτεχνών που βρίσκονται χρόνια στο μουσικό προσκήνιο υπηρετώντας την μουσική, το ΝοταΝοτα δίνει την ευκαιρία στο κοινό να διασκεδάσει,  απολαμβάνοντας ήχο και ατμόσφαιρα στον μικρό ζεστό χώρο που διαθέτει.
Μέσα σε κλίμα παρεΐστικο, αξιόλογοι καλλιτέχνες μας πάνε νότα - νότα στα μονοπάτια της μουσικής σκηνής με μια σύγχρονη μουσική διαδρομή στο ελληνικό τραγούδι έντεχνο, λαϊκό και ροκ. Τραγούδια που ακούστηκαν από καλλιτέχνες που αγαπήθηκαν και αγαπιούνται από το κοινό, απολαμβάνουν όσοι βρεθούν στο ΝΟΤΑΝΟΤΑ.


Ημερομηνία: Σαββάτο 19  Ιανουαρίου 2013
Είδος εκδήλωσης: Live
Είδος μουσικής:   Λαϊκό - έντεχνο 
Χώρος: ΝοταΝοτα
Διεύθυνση: Πεισιστράτου 25, Νέα Ζωή – Περιστέρι
Τηλέφωνο: 210 5710304
Ανοιχτά από : 20:00
Εισοδος: Ελεύθερη
Μπύρα - κρασί 4 ευρώ

Χορηγοί επικοινωνίας: Mousikorama, nlpradio.gr, grandradio.gr, dasprint, provoleas.gr, e-orfeas, pitsounicity.gr, tranzistoraki.gr, tralala.gr, palo.gr, τρουφα.com,  Δυτικός Λόγος, Παλμός Δυτικής Αθήνας (εφημερίδες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου