Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Rockin' around the christmas tree @ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


FREE SOUL
LIVE @ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ (ΠΡΩΗΝ ΑΓΚΑΘΙ) ΛΑΔΑΔΙΚΑ / ΠΕΜΠΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


Free Soul είναι ένα από τα πιο δυναμικά συγκροτήματα της ελληνικής ροκ σκηνής. Δημιουργήθηκαν το 2002 από τον Ανδρέα Χριστόπουλο, πρώην μέλος των Down Town Blues και Kinky. Όλα αυτά τα χρόνια η μπάντα του έχει αλλάξει αρκετές φορές και έτσι τωρα έχει μουσικό ύφος την αναβίωση rock'n'roll. Εχουν δώσει πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και εχουν  λάβει μέρος σε διεθνεις rockabilly φεστιβάλ Το ντεμπούτο τους Teasing Woman άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2007. Διαθέτει 10 πρωτότυπες συνθέσεις και δύο διασκευές. Μείγμα του rock'n'roll, rockabilly, χρωμα southern rock σε συνδυασμό με ενθουσιασμο που παίζει το συγκρότημα το κανει να είναι νικητης! Είναι το τέλειο soundtrack για όσους θέλουν όμορφες γυναίκες, ποτά και άγριο ροκ εν ρολ. Από το Μάη του 2010 ο Σάκης Κολοκυθάς είναι ο νέος κιθαρίστας και ένα νέο μέλος των Free Soul
επιρροές:

Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Gene Vincent, Eddie Cochran, Bill Haley, Little Richard, Johnny Cash, ο Hank Williams, Johnny Burnette, Robert Gordon, Stray Cats, Brian Setzer, Lee Rocker, Sleepy Labeef, ZZ Top, Johnny Winter, George Thorogood, Ted Nugent, το Allman Brothers Band, Fabulous Thunderbirds οι, Διαπίστευσής Clearwater Revival, Albert King, Dr Feelgood, Chuck Berry, Crazy Cavan και οι Rockers Rythm
Website www.free-soul.gr

INFO
Ζωντανη Μαύρη Τρύπα (Πρώην Αγκάθι),
Βαiου 5,  Πλατεια Μοριχοβου, Λαδάδικα
Προσέλευση: 21:00
Τηλ. κρατήσεων: 2310 510081, 6949950530
Εισιτήριο θεάματος: 5€

THE GANG
LIVE @ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ (ΠΡΩΗΝ ΑΓΚΑΘΙ) ΛΑΔΑΔΙΚΑ / ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
                                                                                                               
THE GANG : new era
Η νέα εποχή των GANG δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο… Η κυκλοφορία του νέου cd single THE DRIVER βρίσκει το συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη σε μεγάλα κέφια… Όπως απέδειξαν οι πρώτες χειμερινές εμφανίσεις τους η νέα σύνθεση της μπάντας είναι σε θέση να δώσει μεγάλες υποσχέσεις. Με μία πιο σημαντική απ’όλες : Οσες φορές και να τους δεις, η επόμενη θα είναι η καλύτερη !
Εχοντας μόλις ανοίξει τα φτερά τους, έχουν καταφέρει ήδη να διαθέτουν το δικό τους φανατικό κοινό το οποίο δε σταματούν να εκπλήσσουν σε κάθε τους εμφάνιση. Η λέξη «play list» φαντάζει μάλλον άγνωστη για τους GANG που φροντίζουν να κρατούν ζωηρό το ενδιαφέρον των φίλων τους καθώς κανένα gig δεν είναι ίδιο με το προηγούμενο.
Ανάμεσα στις επιτυχίες των Prodigy, Moby, Killers, James, Violent Femmes ξεχωρίζει φυσικά το "Driver" που ήδη έχει αγαπηθεί, αλλά και το νεοεισερχόμενο "Illusion" που αποδεικνύει ότι για το αγαπημένο συγκρότημα, τα καλύτερα έρχονται !!
Αυτό το Δεκέμβριο ξεχωρίζουν οι εμφανίσεις στην αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη «Ζωντανη Μαυρη Τρύπα» στις 28 Δεκεμβρίου.


INFO
Ζωντανη Μαύρη Τρύπα (Πρώην Αγκάθι),
Βαiου 5,  Πλατεια Μοριχοβου, Λαδάδικα
Προσέλευση: 21:00
Τηλ. κρατήσεων: 2310 510081, 6949950530
Εισιτήριο θεάματος: 5€


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου