Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΝΟΤΑΝΟΤΑ Live ΡΕΒΕΓΙΟΝ!







ΜΟΥΣΙΚΗ - ΠΟΤΟ – ΦΑΓΗΤΟ

ΕΝΤΕΧΝΟΛΑΪΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ

Δευτέρα Τρίτη 24, 25 Δεκεμβρίου Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου
Με την Ντίνα Παπαϊωάννου και τους απίστευτους μουσικούς της που την πλαισιώνουν!
Συνεχίζοντας τις παρουσιάσεις καλλιτεχνών που βρίσκονται χρόνια στο μουσικό προσκήνιο υπηρετώντας την μουσική, το ΝοταΝοτα δίνει την ευκαιρία στο κοινό να διασκεδάσει,  απολαμβάνοντας ήχο και ατμόσφαιρα στον μικρό ζεστό χώρο που διαθέτει.

 
Η Ντίνα Παπαϊωάννου μία γνήσια λαϊκή φωνή που διαπρέπει σε μεγάλες πίστες, σε σημαντικές μουσικές σκηνές και σε συναυλιακούς χώρους μαζί με καταξιωμένους καλλιτέχνες.
Ο Γιάννης Ζουγανέλης ηθικός αυτουργός για την "είσοδό" της στη δισκογραφία.
Από τις σημαντικότερες συνεργασίες της είναι αυτή με τον Γιάννη Σπανό (τραγούδια του οποίου ερμήνευσε και στο πρώτο της cd "Σημάδια του καιρού"), ο οποίος την χαρακτηρίζει "σπουδαία ερμηνεύτρια".
Μοναδικές συνεργασίες με Μίμη Πλέσσα, Θανάση Πολυκανδριώτη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ελένη Βιτάλη, Λίτσα Διαμάντη, Καίτη Γκρέϋ, Ελένη Δήμου, Σοφία Βόσσου, Γιάννη Σαββιδάκη, Α. Χατζή, Κώστα Τουρνά, Σταμάτη Κόκοτα και με πολλούς ακόμη καλλιτέχνες.
Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης και ο Φίλιππος Γράψας υπογράφουν το τραγούδι "Του έρωτα ο κύκλος" από το ομότιτλο cd - single που έγινε χρυσό.
Ακολούθησε το ολοκληρωμένο album με τίτλο «Σε κόσμο ψεύτικο» από τη MELON MUSIC, με 12 τραγούδια (Λαϊκά – έντεχνα) που ακούγονται ήδη από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς.
(H Ντίνα Παπαϊωάννου εκτός από στίχους σε κάποια τραγούδια της, υπογράφει και δύο ποιητικές συλλογές "Γλυφό νερό" και "Με τα φτερά της νιότης" ενώ μόλις κυκλοφόρησε και το αφήγημά της με τίτλο "Και τη νύχτα... έρχονται οι άγγελοι".)
ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ Κυριακάτικα ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ 30 Δεκεμβρίου


Τα μεσημέρια της Κυριακής η ατμόσφαιρα αλλάζει στο ΝόταΝότα!
Οι ρεμπέτικοι ρυθμοί κατακλύζουν τον χώρο και οι ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ  ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΑΓΓΕΛΑ ΚΑΡΔΑΣΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙ και ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΚΙΘΑΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ μας χαρίζουν ρεμπέτικες στιγμές όπως τόσο χρόνια κάνουν τόσο πετυχημένα!
Γνωστοί και από την εκπομπή τους «focus στο ρεμπέτικο» στο  http://www.focuswebtv.gr/ ξέρουν να μεταδίδουν την ρεμπέτικη διάθεση με ακούσματα ξεχωριστά του είδους.
Μας υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία που όλοι θα θέλουμε να την επαναλάβουμε!
Ανοιχτά από τις 12.  

ΜΟΥΣΙΚΗ - ΠΟΤΟ – ΦΑΓΗΤΟ
Ημερομηνία: Δευτέρα- Τρίτη 24, 25 Δεκεμβρίου Δεκεμβρίου 2012
Είδος εκδήλωσης: Live
Είδος μουσικής:    Έντεχνολαϊκό – Λαϊκό 



Ημερομηνία: Σαββάτο 29 Δεκεμβρίου 2012

Είδος εκδήλωσης: Live
Είδος μουσικής:    Εορταστικό Έντεχνο Λαϊκό πρόγραμμα 


Ημερομηνία: Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012
Είδος εκδήλωσης: Live
Ηχολήπτης: Άλκης Ζαμπετάκης
Είδος μουσικής:    Ρεμπέτικο από τις 12 το μεσημέρι 

Χώρος: ΝοταΝοτα
Διεύθυνση: Πεισιστράτου 25, Νέα Ζωή – Περιστέρι - Χαϊδάρι
Τηλέφωνο: 210 5710304
Ανοιχτά από : 21:00
Εισοδος: Ελεύθερη

Χορηγοί επικοινωνίας: Mousikorama, nlpradio.gr, dasprint, e-orfeas, pitsounicity, Ishow.gr, tralala.gr,  tranzistoraki.gr, Δυτικός Λόγος, Παλμός Δυτικής Αθήνας (εφημερίδες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου