Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ο Μάρκος Σεφερλής άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο!


Ο Μάρκος Σεφερλής, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, εγκαινίασε την εορταστική περίοδο στον πολυπαιχνιδοχώρο  Seferland και άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με όλους τους μικρούς φίλους που βρέθηκαν στον  χώρο.
Ξεσήκωσε το κοινό, ξετρέλανε τα μικρά παιδιά, πήρε φωτογραφίες με τους επισκέπτες και σήμανε την έναρξη των εορταστικών δραστηριοτήτων που θα εκτυλίσσονται στο χώρο μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου. Μάγοι, κουκλοθέατρο, παιδικές  παραστάσεις και αφήγηση παραμυθιών, είναι κάποιες από τις εκπλήξεις που ετοίμασε ο ίδιος και η ομάδα του στον πρωτοποριακό χώρο της Seferland, πάντα με αγάπη και μέριμνα την ψυχαγωγία των παιδιών. 
Η Seferland είναι ένας πολυπαιχνιδοχώρος φτιαγμένος με μεράκι και αγάπη για τα παιδιά, με σκοπό την ψυχαγωγία και τη δημιουργική απασχόλησή τους. Πρόκειται για ένα μεγάλο πειρατικό καράβι (στην κυριολεξία!) που ταξιδεύει μεγάλους και μικρούς στοχώρο και το χρόνο. Ένας καταγάλανος βυθός, αμπάρια, μία μεγάλη θεατρική σκηνή, μακέτες με σημαντικές στιγμές του Ελληνισμού, και εμψυχωτές που προσέχουν και ψυχαγωγούν τους μικρούς μας φίλους, είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά του χώρου που τον κάνουν να διαφέρει! Ζήστε την εμπειρία της  Seferland από κοντά!
Πολυπαιχνιδοχώρος Seferland
Φιλικών 86 & Βάμβα
Περιστέρι
Τηλ: 210 5744577

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου