Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

«ΧΙΛΙΕΣ και ΜΙΑ νότες» στη μουσική σκηνή ΝΟΤΑΝΟΤΑ 30 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου 2012.

Η μουσική σκηνή ΝΟΤΑΝΟΤΑ με τρείς ξεχωριστούς καλλιτέχνες, μας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι σε αγαπημένους προορισμούς, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012.
Σ' ένα πρόγραμμα, που περιλαμβάνει τραγούδια από το έντεχνολαϊκό  φθάνοντας μέχρι το σύγχρονο ελληνικό λαϊκό τραγούδι, περιδιαβαίνοντας τις μικρές μουσικές προτιμήσεις του καθενός μας.
Εκεί που η μελωδία της φωνής και το πάθος της Φωτεινής, συναντούν  τη δύναμη και τη δεξιοτεχνία των μουσικών της, ξεκινά μια μουσική απογείωση για δύο βράδια διασκέδασης και κεφιού με «1000 και 1 νότες».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
Μιχάλης Κοσμίδης  (κιθάρα-τραγούδι) Καθηγητής κλασσικής κιθάρας
Ως άλλος Doctor Jekyll & Mr Hyde την ημέρα διδάσκει την τέχνη της κλασσικής κιθάρας σε ωδεία και μουσικές σχολές και τα βράδια περιπλανιέται σε ρεμπέτικα και λαϊκά μονοπάτια αναζητώντας λίγη απ την αλήθεια των μεγάλων δασκάλων.
Φωτεινή Σιδηροπούλου (τραγούδι)

Πτυχιούχος φωνητικής,αρμονίας και θεωρητικών απ το ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ Περιστερίου.
Γεννημένη τραγουδίστρια ξεκίνησε τις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες πριν 8 χρόνια σε πιάνο ρεστοράν και συνέχισε σε μουσικές σκηνές  και ρεμπετάδικα. Έχει συμμετάσχει σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις και διδάσκει την τέχνη του τραγουδιού σε  ωδεία και μουσικές σχολές.
Παναγιώτης Κρικέλας (μπουζούκι-τραγούδι)
Αυτοδίδαχτος ερασιτέχνης-εραστής της τέχνης-μουσικός με κλίση στα έγχορδα (μπουζούκι-μπαγλαμά-τζούρα-κιθάρα). Από τα σχολικά του χρόνια ταξιδεύει στους γνήσιους λαϊκούς και ρεμπέτικους δρόμους μαζί με τους θαμώνες παρεϊστικων μαγαζιών. Πρώτο ξεκίνημα στα δεκάξι του χρόνια στον "ΜΠΟΥΡΝΟΒΑ" στην Νέα Σμύρνη και η διαδρομή συνεχίζεται ακόμα με πολλούς ενδιάμεσους σταθμούς.....
Ο Μιχάλης,η Φωτεινή και ο Παναγιώτης συνεργάζονται αρμονικά τα τελευταία 6 χρόνια..

 H ΕΚΔΗΛΩΣΗ ME MIA MATIA
Ημερομηνία: 30 Νοεμβρίου 2012 & 1 Δεκεμβρίου 2012
Είδος εκδήλωσης: Live
Είδος μουσικής:    Έντεχνολαϊκό – Λαϊκό 
Χώρος: ΝοταΝοτα
Διεύθυνση: Πεισιστράτου 25, Νέα Ζωή – Περιστέρι - Χαϊδάρι
Τηλέφωνο: 210 5710304
Ώρα έναρξης: 22:30
Εισοδος: Ελεύθερη
Μπύρα - κρασί 4 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου