Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ο Πασχάλης Τόνιος στον Ρυθμό Τρίτη 11 και 18 Δεκεμβρίου 2012

 Με επίκεντρο δύο κύκλους τραγουδιών, τα Λαϊκότροπα του Μίκη Θεοδωράκη (όπως τα τραγούδια «Βρέχει στη φτωχογειτονιά»,  «Το τραγούδι της ξενιτιάς», «Δραπετσώνα» και άλλα) και τα τραγούδια από την καινούργια του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Καλώς εχόντων των ασμάτων», ο Πασχάλης Τόνιος θα βρίσκεται στη μουσική σκηνή Ρυθμός για δύο Τρίτες του Δεκεμβρίου (11 και 18). 

Μαζί του θα τραγουδήσουν σπουδαία ονόματα της ελληνικής μουσικής.
 Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου μαζί του θα βρίσκονται οι Λουδοβίκος των Ανωγείων, Γρηγόρης Βαλτινός και Λένα Αλκαίου ενώ την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου  μαζί του θα είναι οι Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ελένη Πέτα και Μαρία Σουλτάτου.
Ο Πασχάλης Τόνιος άμεσα θα κυκλοφορήσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Καλώς εχόντων των ασμάτων»,
σε μουσική και ερμηνεία δική του και σε στίχους και ποίηση των Γιώργου Σουρή ,Μυρτιώτισσας, Αργύρη  Εφταλιώτη, Ηλία Κατσούλη, Γιάννη Τσατσόπουλου, Μαρίας Παπαδάκη και άλλων. Στο cd μέχρι στιγμής συμμετέχουν ο  Γρηγόρης Βαλτινός, η Μαρία Σουλτάτου και η Αρετή Κετιμέ.  Το τραγούδι «Σαν ταξιμάκι από τη Σμύρνη» (ντουέτο με την Αρετή Κετιμέ) είναι το πρώτο δείγμα από αυτό το cd.
Ακόμα στα μελλοντικά σχέδια είναι και η κυκλοφορία του cd με τα Λαϊκότροπα του Μίκη Θεοδωράκη για τα οποία ο ίδιος ο Μίκης έχει γράψει τα εξής: «Κατ'αρχήν ωραία η ιδέα σου να συγκεντώσεις μερικά από τα Λαϊκά μου. Βλέπεις, τα χρόνια περνούν και οι νέες γενιές έχουν μεσάνυχτα για τη μουσική μου, τα τραγούδια μου και ιδιαίτερα τα Λαϊκότροπα, που ειναι και τα πιο χαρακτηριστικά. Γι’ αυτό και θέλω αυτές οι επαναλήψεις να γίνονται με όλη την απαιτούμενη σοβαρότητα απο κάθε άποψη, ερμηνευτικά και ορχηστρικά.
Σε άκουσα λοιπόν με προσοχή και με χαρά διαπίστωσα ότι όλα αυτά τα στοιχεία χαρακτηρίζουν την προσπάθειά σου. Η φωνή και η ερμηνεία σου ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των έργων που
ερμηνεύεις. Δεν έχω λοιπόν παρά να σε συγχαρώ και σου ευχηθώ καλή επιτυχία».

Φιλική συμμετοχή οι:
Λουδοβίκος των Ανωγείων, Γρηγόρης Βαλτινός και Λένα Αλκαίου  στις 11/12

Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ελένη Πέτα και Μαρία Σουλτάτου στις 18/12

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38
16346 Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060
www.rythmos-stage.gr
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος:10 € (με μπύρα ή κρασί)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου