Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Seferland... Ο νέος πολυπαιχνιδοχώρος με την υπογραφή του Μάρκου Σεφερλή!




Ένας νέος χώρος για μικρούς και μεγάλους άνοιξε τις πόρτες του στο Περιστέρι, την 1η Οκτωβρίου, με την υπογραφή του μοναδικού Μάρκου Σεφερλή!!!
 
Η Seferland είναι ένας πολυπαιχνιδοχώρος, ένα μεγάλο πειρατικό καράβι (στην κυριολεξία), που ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στο χώρο και το χρόνο! Ο χώρος είναι μαγικός και ο σχεδιασμός του προσεγμένος, καθώς όλα γύρω του - από αντικείμενα μέχρι και διακοσμητικές λεπτομέρειες - θυμίζουν πειρατικό καράβι. Στον κάθε όροφο βρίσκονται παιδαγωγοί, που απασχολούν με δραστηριότητες τα παιδιά, ενώ υπάρχει ειδικός χώρος για τους ενήλικες, με ένα πλήρως εξοπλισμένο αναψυκτήριο.

H Seferland χωρίζεται σε τρία διαφορετικά επίπεδα, όπου στο καθένα θα βρείτε και κάτι διαφορετικό:
Στο ισόγειο - τον καταγάλανο βυθό - σας καλωσορίζουν οι γοργόνες, τα ψάρια, ένα γιγάντιο χταπόδι και αμέτρητα εναλλακτικά παιχνίδια.
Στον πρώτο όροφο - τα αμπάρια - σας υποδέχονται πειρατές, παιχνίδια, κατασκευές, βιβλία, καθώς και μία μεγάλη θεατρική σκηνή που θα φιλοξενεί παραστάσεις του "Καπετάνιου Μάρκου"!
Στον δεύτερο όροφο - την καμπίνα του Καπετάνιου - μικροί και μεγάλοι ταξιδεύουν στο χρόνο και την ιστορία... Έντεκα μακέτες, παρουσιάζουν τα πιο σημαντικά ιστορικά γεγονότα του Ελληνισμού, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
Ειδικά για τα σχολεία, φέτος θα υπάρξει παιδική θεατρική παράσταση με τον τίτλο "Μάντεψε πόσο σ´ αγαπώ", ενώ ένα ταξίδι στο χρόνο και την ιστορία περιμένει τους μικρούς μαθητές στο δεύτερο όροφο, όπου βρίσκονται οι έντεκα μακέτες, τις οποίες ο Μάρκος, ως ένας άλλος “Προφέσορας” της ιστορίας, παρουσιάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο!
Ψυχαγωγία, χαρά, παιχνίδι, ιστορία και φαντασία, όλα μέσα σε ένα καράβι!
Σαλπάρουμε!!!!!!!!
ΠΟΛΥΠΑΙΧΝΙΔΟΧΩΡΟΣ SEFERLAND
Φιλικών 86 & Βάμβα
Περιστέρι
Τηλ: 210 5744577
Φαξ: 210 5744520

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου