Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Los Mujeros LIVE @ Jumping Fish Nights, 30.10.12!

Οι Jumping Fish Nights επιστρέφουν για δεύτερη σεζόν σε νέο χώρο και εβδομαδιαία πλέον βάση. 

Los Mujeros LIVE @ JUMPING FISH NIGHTS

ΤΡΙΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Οι Jumping Fish Nights επιστρέφουν για δεύτερη σεζόν σε νέο χώρο και εβδομαδιαία πλέον βάση.Κάθε Τρίτη στο Six D.O.G.S., τα συγκροτήματα του Jumping Fish θα εμφανίζονται ζωντανά στο αγαπημένο στέκι του Μοναστηρακίου εντελώς δωρεάν.

Οι Jumping Fish Nights ξεκίνησαν στις αρχές του 2012 ως βραδιές συναυλιών με πρωταγωνιστές τους καλλιτέχνες που έχει αναδείξει και στηρίξει το www.jumpingfish.gr οι οποίες στο σύνολό τους αποτελούν μια ιδανική ευκαιρία για να έρθει το κοινό σε επαφή με ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή από πλευράς ανερχόμενων ονομάτων και νέων δημιουργών με ενδιαφέρον, ενέργεια και καινούργιες προτάσεις.


Η τρίτη Jumping Fish Night της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Οκτωβρίου με headliners τους Los Mujeros. Το κοινό της Αθήνας τους γνώρισε μικρούς και παλαβούς νεανίες σε μικρά και μεγάλα, σχολικά και μη, φεστιβάλ να τραγουδάνε για τις ηδονές τους και για σχολικές αγάπες που τους σημάδεψαν στη μετέπειτα εξέλιξη τους σε greek lovers. Τον Ιούνιο του 2011 το τραγούδι τους “Hey Woman” αναδείχθηκε από το Jumping Fish ως τραγούδι του μήνα. Έχουν εμφανιστεί στο Rockwave Festival, αλλά και στο Jumping Fish Festival παρέα με τους Ojos de Brujo. Πρόσφατα συνεργάστηκαν με τον Νικήτα Κλιντ στο τραγούδι “Babushka” που παρουσίασε πρώτο σε αποκλειστικότητα το Jumpingfish.gr.

SIX D.O.G.S. Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 22.00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου