Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Blend pres. Adam Beyer, Gus & Bonso, Manolaco

Blend pres. Adam Beyer, Gus & Bonso, Manolaco adambeyer sixx Τo Blend μπαίνει δυνατά και στην φετινή σεζόν με μία σειρά από ειδικά επιλεγμένα dancefloor-shaking events στο Club Sixx στην οδό Αμερικής 6 στο Κολωνάκι, όπου ξεκινόντας μόλις πέρυσι ταρακούνησε καλά τα νέρα του clubbing και κέρδισε το αθηναικό κοινό.

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου σε συνεργασία με Playground & Lemon, το Blend εγκαινιάζει το πρώτο του event στο Sixx club παρουσιάζοτας τον Adam Beyer, τον κορυφαίο Σουηδό techno dj, παραγωγό και ιδιοκτήτη των Drumcode, Truesoul Records, Code Red και Mad Eye Recordings.


 Ο Adam Beyer γεννήθηκε στην Στοκχόλμη και βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που ευθύνονται για την ανάταση και την εξέλιξη της ηλεκτρονικής μουσικής στην Σουηδία μαζί με τους Carl Lekebusch, Joelm Mull, Jesper Dahlback, Alexi Delano, Christian Smitth και άλλους.
Συγκαταλέγεται στους κορυφαίους techno djs και παραγωγούς στον κόσμο, έχει πάρει μέρος στα μεγαλύτερα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικης (Timewarp, Solar, Awakenings, Electrobeach), έχει κάνει albums για το Fabric, Music Man και Timewarp και ο ήχος του χαρακτηρίζεται από απίστευτο ρυθμό και παλμό σε όλες του τις εμφανίσεις.

Προετοιμαστείτε για ένα άκρως ξεσηκωτικό event με την σφραγίδα του Blend, που θα ανταμείψει όλους τους fans της techno που θα παρευρεθούν αλλά και θα τους καθηλώσει σε ένα ανεπανάληπτο, εκρηκτικό μουσικό ταξίδι υπό τους ήχους του master Adam Beyer αλλά και των δικών μας Gus & Bonso και Manolaco.

Blenders GET READY!!!

Τιμή εισόδου: 20 ευρώ (με ποτό)
Τιμή φιάλης: 120 ευρώ (4 άτομα)

Για πληροφορίες και κρατήσεις: 2112215122, 6981931626, info@blendathens.com

Sixx Athens
Αμερικής 6, Κολωνάκι, 10671 Αθήνα

ADAM BEYER

H μουσική του Adam Beyer είναι συνώνυμη με όλα αυτά που κάνουν την techno μουσική συναρπαστική. Έχοντας ξεπηδήσει απ' την εξαιρετικά γόνιμη Σουηδική techno σκηνή, η αφοσίωσή του στη δουλειά του τον έχει κάνει έναν απ' τους παγκοσμίως αναγνωρισμένους DJ και παραγωγούς που τ' όνομά του δεσπόζει στα πιο δημοφιλή club και festival ανά τον κόσμο. Όμως η μουσική του ζωή ξεκίνησε πολύ νωρίς απ' όταν άρχισε ως clubber να απολαμβάνει την τότε αναδυόμενη techno σκηνή της Στοκχόλμης και δουλεύοντας στο περίφημο δισκάδικο της πόλης Planet Rhythm. Εκεί ο Αdam συναντήθηκε με το τρίο Cari Lekebusch, Joel Mull και Jesper Dählback των οποίων το κοινό πάθος για δυναμική και πολυποίκιλη techno τους οδήγησε στην αρχή πειραματικών παραγωγών και μουσικών αναζητήσεων που συνεχίζουν ως και σήμερα.

Ξεκινώντας με το ντεμπούτο του Drumcode 1, που κυκλοφόρησε από την Planet Rhythm, τα highlights των μουσικών παραγωγών του περιλαμβάνουν κυκλοφορίες για τις Plus 8, Novamute, Cocoon και Soma, remix για τους Underworld "Push Upstairs", Morgan "Flowerchild" και Matthew Jonson "Marionette", όπως επίσης και μπόλικο υλικό στις δικές του Drumcode, Truesoul και Madeye. Eίναι εμφανής η εμμονή του Σουηδού με τους επαναλαμβανόμενους ήχους των κρουστών που χρησιμοποιεί έντονα στις παραγωγές του κι αυτό είναι κάτι που προέρχεται από όταν έπαιζε σαν drummer σε μια μπάντα στο σχολείο. Μεέχρι την ενηλικίωσή του ήταν ήδη βαθιά βουτηγμένος στην ηλεκτρονική μουσική. Έπαιζε σε party's φίλων, δούλευε στο δισκάδικο, σκάλιζε samplers και ένα Atari, επενδύοντας ότι λεφτά έβγαζε σε καλύτερο και περισσότερο εξοπλισμό αφού τα πάντα για αυτόν ήταν επικεντρωμένα στη μουσική. Το ισχυρό κίνητρο και η αφοσίωσή του ήταν αυτά που διαμόρφωσαν και εξέλιξαν τον ήχο του. Αυτοδίδακτος και ενστικτωδώς δημιουργικός, κατάφερε να δημιουργήσει ένα μοναδικό στυλ που βασίζεται στην ισορροπία μεταξύ δυναμικής και καινοτομίας.

Την εξέλιξη του ήχου του μπορεί να τη δει κανείς στην ωριμότητα των τριών Label που χειρίζεται. Mε πολύ πάθος ο Beyer, κλείνει νέα ταλέντα συνεχώς από τις Drumcode Truesoul και Madeye. Με έναρξη το 1996 η Drumcode, ήταν και συνεχίζει να είναι ένα label με καθαρό μουσικό όραμα και έχει εμμείνει στον έναν και μοναδικό της σκοπό, δηλαδή να αναδύει σταθερά καλλιτέχνες όπως οι: Cari Lekebusch, Pär Grindvik, Joel Mull και Jesper Dählback και να δημιουργεί μια σταθερή πλατφόρμα για τους ηγέτες της new-wave techno Paul Ritch, Joseph Capriati και Alan Fitzpatrick. H Τruesoul ξεπερνά τα όρια με εξαιρετικά πρωτοποριακή μουσική από καλλιτέχνες όπως οι: Heiko Laux, Steve Rachmad, Dustin Zahn και Νihad Dule, ενώ η Madeye βγάζει τις πιο προσωπικές, ευρηματικές, γυαλισμένες παραγωγές του Βeyer.

Αυτή η προοδευτική προσέγγιση του Βeyer στη δουλειά του, μεταφέρεται και στα live του. Τα set του χαρακτηρίζονται από μια γοητευτική ρευστότητα που ισχυροποιούν το μουσικό αποτέλεσμα όπως φαίνεται και στα compilation των Fabric, Music Man και Timewarp. Παρόλο που η δουλειά του έχει την αναμενόμενη αποδοχή και εκτίμηση όπου κι αν παίζει, ο Βeyer προτιμά να απολαμβάνει την αναγνώριση υπό την σκιά των δικών του label, και αυτό φαίνεται από τα Drumcode party που έχουν γίνει πλέον από τα πιο τακτικά δημοφιλή event σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία και Νότιο Αμερική.

Links:
http://www.drumcode.se
https://www.facebook.com/realadambeyer
http://www.twitter.com/realadambeyer
http://www.soundcloud.com/drumcode
http://www.youtube.com/realadambeyer
http://www.myspace.com/adambeyer
http://www.itunes.apple.com/app/adam-beyer/id395865852?mt=8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου