Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Νίκος Βέρτης με την Tamta στο «Fantasia»

Πρεμιέρα: Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ο Νίκος Βέρτης μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στην Αθήνα και ένα κύκλο εμφανίσεων στη συμπρωτεύουσα επιστρέφει από την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο γνώριμο πια στέκι του στο «Fantasia»!


Ο Νίκος Βέρτης, ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του, με την υπέροχη λαϊκή φωνή, τις αμέτρητες επιτυχίες, τα αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια, την εντυπωσιακή του παρουσία, τη θετική του ενέργεια, αλλά και τη μοναδική του ικανότητα να ξεσηκώνει το κοινό θα απογειώνει τα βράδια μας και αυτή τη σεζόν!


Μαζί του επί σκηνής η Τάμτα, μια από τις αγαπημένες νέες φωνές της ελληνικής ποπ μουσικής. Με την ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία και το πρωτότυπο, ξεχωριστό της στιλ εντυπωσιάζει το κοινό με αγαπημένα χορευτικά κομμάτια.

Το πρόγραμμα πλαισιώνουν αξιόλογοι καλλιτέχνες με εξαιρετικές φωνές, η Ευδοκία Καδή, η Μαριάννα Γερασιμίδου (Mary Jeras), η Athena, ο Δήμος Μπέκε, η Μαρίνα Χανδρή, ο Νίκος Απέργης και η Αλεξάνδρα Ρασίνοφ που ξεσηκώνουν το κοινό με ένα ιδιαίτερα κεφάτο πρόγραμμα.
Η καλλιτεχνική διεύθυνση είναι του Δημήτρη Δέκου, η καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιώργου Μαραγκού, οι χορογραφίες και η σκηνοθεσία του Θοδωρή Σπάθη.
Ο Νίκος Βέρτης για άλλη μια σεζόν υπόσχεται μαγικές νύχτες ατελείωτου κεφιού που θα μας κρατάει συντροφιά μέχρι το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου