Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ολοκληρωθηκαν με μεγαλη επιτυχια οι δυο συναυλιες του Πέτρου Γαιτανου






ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΙΤΑΝΟΣ
…Αχ !  Ανατολή…
΄΄ Συναυλία τιμής  για τα  90 χρόνια από τη
Μικρασιατική καταστροφή ΄΄
Συμμετείχαν    οι  Χρόνης Αηδονίδης και η  Αρετή Κετιμέ
Ειδική συμμετοχή: Γρηγόρης Βαλτινός (Φραγμα θερμης) & Κατια Δανδουλακη
( Γηπεδο πατριδας Βεροιας)

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ / ΦΡΑΓΜΑ ΘΕΡΜΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
ΠΕΜΠΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ / ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΤΡΙΔΑΣ (ΒΕΡΟΙΑ)



Ολοκληρωθηκαν με μεγαλη επιτυχια οι δυο συναυλιες του Πέτρου Γαιτανου ενός καλλιτεχνη που τον αγαπα σταθερα και ισχυρα ο κοσμος, με τιτλο «Αχ Ανατολη» 90 χρονια από την Μικρασιατικη καταστροφη, που εγιναν, την τεταρτη 12 Σεπτεμβριου στο Φραγμα της Θερμης και Πέμπτη 13 Σεπτεμβριου στο γηπεδο Πατριδας Ημαθιας, με συμμετεχοντες τους Χρονη Αηδονιδη και Αρετή Κετιμέ ενώ τους αφηγητικους ρολους κρατουσαν οι Γρηγορης Βαλτινος και Κατια Δανδουλακη αντιστοιχα.
ο Πέτρος Γαϊτάνος και ο Χρόνης Αηδονίδης, συγκίνησαν το κοινό με τις κοινές τους εμφανίσεις στη σκηνή, ενώ ξέσπασε σε χειροκροτήματα ενθουσιασμού και τιμής για τους δύο σημαντικούς ερμηνευτές. Υπήρχε μεγάλη παραδοσιακή ορχήστρα με σπουδαίους σολίστες της παραδοσιακής μας μουσικής, ενώ 300 χορευτές και χορωδοί αγκάλιασαν τον Πέτρο Γαϊτάνο και εκτόξευσαν τις βραδιες σε μια αιώνια γιορτή!
Ο Πέτρος Γαϊτάνος ερμήνευσε, σκηνοθέτησε, χωροθέτησε και έγινε ένας φωτεινός πυρήνας στη σκηνή χαρίζοντας στους χιλιάδες θαυμαστές του δυο συναυλιες υψηλού επιπέδου, ο κόσμος στο τέλος σηκώθηκε και τον χειροκροτούσε όρθιος για πολύ ώρα, δείχνωντας έτσι πως εκτιμά και δίνει το παρόν του σε οτι καλό γίνεται με συνέπεια, σε μια εποχή που η ποιότητα και η συνέπεια χάνονται  από τη χώρα μας.

Το μουσικό και σκηνοθετικό αποτέλεσμα ήταν άρτια δομημενα με τον κοσμο να μην παιρνει ανασα στο τρίωρο πρόγραμμα που εδωσε ο Πετρος Γαιτανος ενθουσιάζοντας τους ακροατές - θεατές που χειροκρότησαν πολύ θερμά και με ενθουσιασμό. Πολλα ηταν και τα θετικά σχόλια σε σχέση με την σκηνοθεσία της συναυλίας που επιμελήθηκε ο ίδιος
Οι εξαιρετικες ζεστες φωνες των Γρηγορη Βαλτινου και Κατιας Δανδουλακη ταξιδεψαν τον κοσμο στις αλησμονητες πατριδες και στον πονο που βιωσαν εκεινοι οι ανθρωποι.
Ο Πετρος Γαιτανος έκλεψε τις εντυπώσεις για ακομη μια φορα δίνοντας δυο συναυλιες που όλοι όσοι ήταν εκεί είπαν με ενθουσιασμό πως ήταν οι καλυτερες του καλοκαιριού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου