Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Δημοτική Τράπεζα Τροφίμων στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού



Η οικονομική κρίση που περνά η Χώρα μας έχει δυστυχώς μεγάλο αντίκτυπο στις ζωές όλων μας και πολύ περισσότερο στις ζωές όσων συνανθρώπων μας ανήκουν στις ασθενέστερες οικονομικά τάξεις.

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού αφουγκράζεται τις ανάγκες των δημοτών του και προσπαθεί να εξασφαλίσει γι' αυτούς, τις παροχές εκείνες που θα προστατεύσουν τους κατοίκους της πόλης από την χειρότερες συνέπειες της κρίσης.


Η Κοινωνική Υπηρεσία καθημερινά δέχεται αιτήματα κατοίκων της Πόλης μας για ενίσχυση με τρόφιμα.

Κατόπιν τούτου δημιουργήθηκε η Δημοτική Τράπεζα Τροφίμων η οποία «αγκαλιάστηκε» αμέσως από τους συμπολίτες μας. Είναι σημαντικό στη δύσκολη εποχή που διανύουμε να υπάρχει πνεύμα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας ώστε όλοι μαζί να κατορθώσουμε να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.

Λόγω του μεγάλου αριθμού αιτημάτων για ενίσχυση τροφίμων σας προσκαλούμε να στηρίξετε και να ενισχύσετε την προσπάθεια αυτή με είδη πρώτης ανάγκης μακράς διαρκείας.

Η συγκέντρωση των αγαθών γίνεται καθημερινά πρωινές ώρες στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, Ι. Μέρλα & Δημοκρατίας, Τηλ. Επικοινωνίας 2132039933

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου