Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

''ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΡΙΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ'' - BANDMINTON (ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ) 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ



ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ''ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΡΙΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ'' (ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΗΣ), Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ BANDMINTON (ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ), ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ. ΤΑ ΠΡΟΠΩΛΗΜΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΗΠΟΥ: 16:00 ΜΜ. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 18:00 Μ.Μ
 

Ο ΣΠΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΕΣΥ
μια συνάντηση των μικρών κόσμο-καλλιεργητών στο κήπο του
με αφορμή τη θεατρική παράσταση για παιδιά
¨Το Μεγάλο ταξίδι του μικρού κοριού Κορνήλιου¨

BANDMINTON (ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ )
KΥΡIAΚΗ23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
 
     Το  Badminton συνεχίζοντας τις καλλιτεχνικές και πολιτιστικές καινοτομίες του φιλοξενεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στον προαύλιο χώρο του την παράσταση "Το μεγάλο ταξίδι του μικρού κοριού Κορνήλιου " ένα οικολογικό παραμύθι φαντασίας για το μέλλον της Γης από την θεατρική ομάδα « Μικροί Πυροτέχνες». Παράλληλα  και με αφορμή την παράσταση δημιουργεί μια ευρύτερη δράση με το γενικό τίτλο ¨ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ......ΕΣΥ!¨
      Η παρούσα πρωτοβουλία επιθυμεί να προκαλέσει μια ρεαλιστική σύνδεση ανάμεσα σε μια επινόηση μύθου (θεατρική παράσταση) και την πραγματικότητα και να εμπνεύσει τα παιδιά να συμμετάσχουν σε τρόπους δράσης. 
     Με προσανατολισμό την παραπάνω κεντρική ιδέα ο προαύλιος χώρος του  Badminton  θα φιλοξενήσει εργαστήρια, δραστηριότητες και ομάδες ενημέρωσης που έχουν σχέση με τον οικολογικό  θεματικό πυρήνα της θεατρικής παράστασης.
Κοινή μας επιθυμία είναι τα παιδιά και οι γονείς να αποκτήσουν ενημέρωση σε πραγματικό επίπεδο και με διαδραστικό τρόπο να γνωρίσουν τρόπους που μπορούν να υιοθετηθούν και να λειτουργήσουν υπέρ μιας πιο φυσικής ζωής. Η συνολική πρωτοβουλία θέλουμε να δώσει ένα μικρό εργαλείο για μια εφικτή και περισσότερο ισορροπημένη σχέση με τον πλανήτη μας.  
περισσοτερα στο συνημμενο δελτιο τυπου)

INFO
ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON
Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδί,
τηλ: 13855 και (+30) 210 88 40 600, 6989939594
Άνοιγμα κήπου: 16:00
Έναρξη παράστασης: 18:00
Τιμή εισιτηρίου: 7 €

Προπώληση από:
20 Σεπτεμβρίου 2012

Τιμές:
Φοιτητικά: € 7
Γενική είσοδος: € 14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου