Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Fullmoon Beach Party w/ Locomondo live 31 Αυγούστου, στον Άλιμο στην Ακτή του Ήλιου.

 Tο Bolivar Beach Bar στην 2η Πανσέληνο του Αυγούστου φιλοξενεί τους Locomondo σε ένα ξεχωριστό LIVE δίπλα στην θάλασσα την Παρασκευή 31 Αυγούστου, στον Άλιμο στην Ακτή του Ήλιου.

FULL MOON BEACH PARTY
Το φετινό καλοκαίρι θα κλείσει με το Mπλε φεγγάρι του Αυγούστου...

Ένα αρκετά σπάνιο φαινόμενο... μια ημερολογιακή συγκυρία που θα μας χαρίσει ένα ανεπανάληπτο όνειρο θερινής νυκτός...

LOCOMONDO LIVE @ Bolivar Beach Bar


Η μεγάλη μουσική παρέα, που επί σκηνής, χρόνια τώρα έχει κερδίσει τις καρδιές όλων-μικρών, μεγάλων και μεγαλύτερων παντού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό- με τα τραγούδια της και την ζωντάνια που εκπέμπει, με ρέγγε, σκα και λάτιν ρυθμούς, τα βασικά συστατικά που μετατρέπουν κάθε συναυλία τους σε ενα ατελείωτο πάρτυ, που τον πρώτο λόγο έχει η μουσική και ο χορός.

Στις συναυλίες τους που είναι γνωστές για τη ζωντάνια και την ενέργειά τους, οι Locomondo συνηθίζουν να στήνουν μία γιορτή όπου κόσμος και συγκρότημα γίνονται ένα, θίγοντας παράλληλα τα
κακώς κείμενα με τον γνωστό τους τρόπο.

Οι Locomondo τραγουδούν επιμένοντας πως «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ» και θέλουν «να σαι εκεί...ο,τι κι αν συμβεί»!

Οι Locomondo είναι οι:
Μάρκος Κούμαρης - φωνή, κιθάρα, Γιάννης Βαρνάβας - φωνή, κιθάρα, Σταμάτης Γούλας - πλήκτρα, sampler, Σπύρος Μπεσδέκης- μπάσο, Σούντρης Στράτος-τύμπανα, Μιχάλης Μουρτζής - κρουστά, Θανάσης Ταμπάκης υπεύθυνος ήχου.

Μαζί τους όπως πάντα οι:
Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Νίκος Βλάχος «Τατού», (τρομπέτα), Βασίλης Παναγιωτόπουλος (τρομπόνι), Γιώργος Φραγκέλης (ηχολήπτης σκηνής)

Open act:

Τη συναυλία, ανοίγει το 40μελές συγκρότημα κρουστών BATALA GRUPO DE PERCUSSAO, ένα διεθνές μουσικό group που κινείται σε ρυθμούς samba reggae. Η μουσική τουs γεννήθηκε στο Salvador της Bahia, που βρίσκεται στη βορειοανατολική Βραζιλία και έχει τις ρίζες της στα παραδοσιακά αφρικάνικα κρουστά.

Τιμές εισιτηρίων: 10 $ προπώληση, 12 $ Είσοδος
Προπώληση: Στα Public, Βolivar Beach Bar, Loca Beach Bar

Πληροφορίες στους διαδικτυακούς τόπους:
http://www.facebook.com/BolivarBeachBar
www.locomondo.gr
https://www.facebook.com/Locomondo.official
http://www.batala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου