Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Cosmic Expeditions welcomes John Digweed @ Love Theatre,Thessaloniki 1 Σεπτεμβρίου 2012

Η ομάδα των Cosmic Expeditions αποχαιρετούν το καλοκαίρι και υποδέχονται την φθινοπωρινή περίοδο με ένα δυναμικό SHOW και σας παρουσιάζουν τον διάσημο DJ John Digweed στο Love Theatre (περιοχή αεροδρομίου Θεσσαλονίκης- πρώην summer Figaro) το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου.

Ότι και να γράψει κανείς είναι λίγο !!!! Ένας από τους μεγαλύτερους και πιο δημοφιλής Dj / Artists παγκοσμίως με πολυάριθμο κοινό και στην χωρά μας.

O John Digweed γεννημένος στη Βρετανία ασχολήθηκε από την ηλικία των 15 ετών με τo Djing ! Μπήκε δυναμικά στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας φτάνοντας μέχρι την κορυφή της διεθνούς σκηνής. Mε συλλογές που αποτελούν σταθμό στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής σε Label όπως Rennaisance και Northern Exposure μαζί με τον Sasha, εκπληκτικά compilation στην Global Underground, παραγωγός και ιδιοκτήτης της εταιρίας Bedrock μέχρι και star του Hollywood συμμετέχοντας στην ταινία 'Stark Raving Mad'.


Επίσης από τις κορυφαίες του στιγμές είναι ότι ψηφίστηκε καλύτερος DJ του κόσμου το 2001 από το περιοδικό Djmag.Η λίστα με τις επιτυχίες του είναι τεράστια και αφήνει το σημάδι της στο χρόνο της Dance μουσικής.Επί σειρά ετών και συγκεκριμένα από τα τέλη του 2000 μέχρι και τις αρχές του 2011 παρουσίαζε ένα εβδομαδιαίο ραδιοφωνικό show στον Kiss100 (UK), με τον καιρό ονομάστηκε "Transitions" και ακούγεται παγκοσμίως μέχρι σήμερα από διαδικτυακό σταθμό του Proton radio.

Μαζί του στο warm up σετ θα είναι ένα από τα αγαπημένα του 'παιδιά' στην Ελλάδα ο Στέλιος Βασιλούδης (Bedrock records) που αναμφισβήτητα είναι από τους κορυφαίους Έλληνες παραγωγούς σήμερα.

Σε intro dj set θα απολαύσουμε για μια ακόμα φορά τον X.p.riens (Cosmic Expeditions) και το κλείσιμο της βραδιάς ανήκει στον Kosta K. (Cosmic Expeditions).

Περισσότερες Πληροφορίες:
► http://www.johndigweed.com
► http://www.myspace.com/johndigweedforever
► http://www.last.fm/group/johndigweedtransitions
► http://twitter.com/DJJohnDigweed

Doors Open: 23:00

Προπώληση DIGWEED: 15 ευρώ
Προπώληση DIGWEED & CATTANEO: 20 ευρώ
Τιμή εισόδου (μέχρι 24:00): 15 ευρώ
Τιμή εισόδου: 23 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:
# Public (Τσιμισκή 24 και στο Mediteranean Cosmos)
# Ticket House (Μητροπόλεως 102)
# www.ticketpro.gr

LOVE | THEATRE
Διεύθυνση: Περιοχή Αεροδρομίου,Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310441601, 2310 365425 και 6986010000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου