Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Μεγάλη προσέλευση στις τρίμηνες πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις του Δήμου Περιστερίου



Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις του Δήμου Περιστερίου, που πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία το τρίμηνο Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου του 2012 στο νέο θέατρο «Τέχνη στην Πέτρα» του Άλσους και στα θέατρα «Φοίνικας» και «Πολιτών».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πολλές δεκάδες χιλιάδες ήταν οι Περιστεριώτες που τις παρακολούθησαν εντελώς δωρεάν και σ' αυτήν τη δύσκολη εποχή της οικονομικής κρίσης διασκέδασαν και απόλαυσαν ώρες δροσιάς και ξεγνοιασιάς.


Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης κλείνοντας αυτόν τον τρίμηνο κύκλο εκδηλώσεων και δράσεων, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη μεγάλη προσέλευση των συμπολιτών του.

Οι πετυχημένες πολιτιστικές εκδηλώσεις περιελάμβαναν δεκάδες συναυλίες με όλα τα είδη μουσικής, αφιερώματα σε μεγάλους έλληνες τραγουδιστές, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, μαθητικές δημιουργίες, εκθέσεις ζωγραφικής και χειροτεχνίας, καθώς και ξεχωριστές δράσεις για το περιβάλλον, την καταπολέμηση των ναρκωτικών, χάπενινγκς για τα παιδιά κ.α.

Κανείς δεν πρέπει να παραγνωρίσει το γεγονός της απρόσμενης αγάπης των Περιστεριωτών για το νέο Άλσος της πόλης μας, που αποτελεί πλέον το δεύτερο «σπίτι» τους και καθημερινά το επισκέπτονται για τον περίπατό τους, τη γυμναστική τους, το παιχνίδι στην παιδική χαρά και τη διασκέδασή τους.

Από την πλευρά της, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου ευχαριστεί όλα τα πολιτιστικά σχήματα για την εθελοντική συμμετοχή τους. Όλοι μας χάρισαν ξεχωριστές βραδιές, οι εθελοντές (Φίλοι του Άλσους) οι οποίοι διαχειρίστηκαν τη λειτουργία του ήταν ένα βασικός παράγων της επιτυχίας, καθώς και το προσωπικό της Κοινωφελούς Δημοτικής Πολιτιστικής Επιχείρησης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ).

Μετά από ανάπαυλα λίγων εβδομάδων, η κα. Τσιώτα ενημερώνει τους δημότες ότι στην επιστροφή τους από τις θερινές διακοπές την τελευταία μέρα του Αυγούστου θα απολαύσουν την πανσέληνο με ερωτικά τραγούδια από το μουσικό σχήμα «Cosa mostra the band» στο νέο θέατρο «Τέχνη στην Πέτρα».
Τέλος, προγραμματίζονται οι καθιερωμένες εκδηλώσεις «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης» στο θέατρο «Φοίνικας», στα νέα θέατρα «Τέχνη στην Πέτρα» και «Ελιές και Δάφνες» του Άλσους Περιστερίου, καθώς επίσης και στις γειτονιές της πόλης μας. Οι εκδηλώσεις αναμένεται να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον των Περιστεριωτών και να τους ψυχαγωγήσουν δωρεάν αυτόν το δυσκολότερο μήνα των τελευταίων δεκαετιών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου