Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Panda Band Contest 2012 Final w/ Μέλιsses live στις 04-08-2012 στην Καβάλα

Panda band contest 2012
Tο Panda Band Contest 2012 σας καλωσορίζει στον πιο καλοκαιρινό διαγωνισμό συγκροτημάτων που έγινε ποτέ. Φέρτε τις μουσικές σας, το κέφι σας, την έμπνευσή σας, την καλύτερη σας διάθεση. Μαζέψτε την παρέα σας, οργανώστε την μπάντα σας και κάντε τα ΠΑΝΤΑ για να γίνετε ή να αναδείξετε το Νο 1 Ελληνικό συγκρότημα!

Η ευκαιρία είναι μοναδική όπως κάθε μπάντα…μην χάνετε χρόνο, μπείτε στην παρέα μας και ζήστε στον ξέφρενο ρυθμό του φετινού καλοκαιριού ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΠΑΝΤΑ

Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στις 04-08-2012 στο Beach Bar ALMYRA στην Καβάλα με τους φανταστικούς "MΕΛΙSSES" και περιμένουμε τους πάντες να αφεθούν στα βήματα των Panda!

www.pandabandcontest.gr
Facebook event page

Το Panda Band Contest 2012 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους 5 Finalist που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του φετινού διαγωνισμού!

Norma The Band
Kyma
Medley
XStream
Air Astrons

Οι 5 Finalist θα εμφανιστούν Live σε μια φανταστική βραδιά στο Beach Bar Almyra στις 4/8/2012 με το γνωστό επιτυχημένο συγκρότημα Μέλιsses !

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες, τους υποστηρικτές, τους χορηγούς, τους εθελοντές και όλες τις μπάντες που έκαναν πραγματικά τα Panda.. αυτό που είναι σήμερα!

Ραντεβού στις 4/8/2012 στο Beach Bar Almyra!
Splash! Splash!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου