Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Chania Rock Festival 2012

Το Chania Rock Festival με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από την πρώτη διοργάνωση, παρουσιάζει και φέτος το απόλυτο rock event για την Κρήτη!

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου στο χώρο της Γαλλικής Σχολής στη Χαλέπα Χανίων (Αρχιτεκτονική Σχολή Πολυτεχνείου Κρήτης - ακριβώς δίπλα στο σπίτι του Ελ.Βενιζέλου) και θα έχει την εξής σύνθεση:

GRAVE DIGGER
http://www.grave-digger-clan.com/
LUCKY FUNERAL
http://www.facebook.com/pages/Lucky-Funeral/62945996841
WINTER CRESCENT
http://www.youtube.com/watch?v=X0jcc5SI2n8
MENACE
http://www.youtube.com/watch?v=-Pnh8HYhZkk&feature=relmfu
OBZERV
http://www.youtube.com/watch?v=ep1Y59HWI3o
COLLAPSE FROM INSIDE
http://www.youtube.com/watch?v=3Hn9ybBImXg&feature=relmfu


Για πρώτη φορά στην Κρήτη οι γερμανοί GRAVE DIGGER, με το κλασικό τους metal ύφος (και την επική τους θεματολογία όσον αφορά το στιχουργικό κομμάτι καθώς και το όλο artwork που κοσμεί τις πάμπολες κυκλοφορίες τους με τους αντίστοιχα πολλούς ύμνους τους!!!) να συνεχίζουν μετά από τόσα χρόνια να μας σφυρηλατούν όχι μόνο ασταμάτητα, αλλά και με μεγαλύτερη μανία!!!

Και το κάνουν με την ίδια μαεστρία, την ίδια όρεξη και το ίδιο παθιασμένοι, δίνοντάς σου την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα νέο σχήμα που προσπαθεί με όλη του την δύναμη να κατακτήσει την κορυφή. Τρανταχτό επιχείρημα γι' αυτό αποτελούν τουλάχιστον οι δύο τελευταίες δουλειές τους "The Clans Will Rise Again" (που κατά κάποιο τρόπο αποτελεί την συνέχεια του κλασσικού πλέον "Tunes Of War", τόσο από ηχητικής απόψεως, όσο και από στιχουργικής με τις έντονες αναφορές στην Σκωτία) και "Ballads Of A Hangman", που στην κυριολεξία σκίζουν!!! Μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους EP "Coming home) ενώ τέλος καλοκαιριού κυκλοφορούν και το νέο τους album που αναφέρεται στην επιστροφή του Οδυσσέα.

Όλα τα χαρακτηριστικά που τους έκαναν να ξεχωρίζουν, βρίσκονται εκεί και μάλιστα σε πληθώρα!!! Η πεντάδα των Chris Boltendahl (Digger, Hawaii), Jens Becker (Running Wild, X-Wild, Zillion), Stefan Arnold (Capricorn, Grinder, Wallop, X-Mas Project), Axel "Ironfinger" Ritt (Domain, Kingdom) και Hans Peter ''H.P.'' Katzenburg, δείχνει να βρίσκεται απ' την μία σε συνθετική άνθιση, γεγονός που πρέπει να το εκμεταλλευτούν κατάλληλα και από την άλλη έτοιμοι, με επιθετικές διαθέσεις να καταλάβουν την οποιαδήποτε σκηνή τους ζητηθεί!!!

Μαζί τους, για πρώτη φορά στα Χανιά, οι Αθηναίοι LUCKY FUNERAL από τα σημαντικότερα σχήματα του ήχου , με αναρίθμητες εμφανίσεις σε Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχουν κυκλοφορήσει ήδη δύο album και τρία split ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει η νέα τους δουλειά!

Πρώτη επίσης εμφάνιση στο φετινό CRF θα κάνουν και οι Ηρακλειώτες prog-metallers WINTER CRESCENT που και αυτοί έχουν κυκλοφορήσει ήδη ένα album με εκπληκτικές κριτικές ενώ ετοιμάζονται για το δεύτερο!

Την εξάδα του φετινού CRF συμληρώνουν οι old school thrashers από τα Χανιά, MENACE, οι εκπληκτικοί Ρεθυμνιώτες OBZERV, και ελπιδοφόροι χανιώτες COLLAPSE FROM INSIDE με τον πιο ακραίο ήχο της ημέρας!

Εισιτήρια προπωλούνται μέσα από το www.ticketarena.gr ενώ πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του φεστιβαλ www.chaniarockfestival.gr

Oι μπάντες θα εμφανιστούν με την παρακάτω σειρά:

COLLAPSE FROM INSIDE (18:00 - 18:30)
OBZERV (18:45 - 19:15)
MENACE (19:30 - 20:00)
WINTER CRESCENT (20:15 - 21:00)
LUCKY FUNERAL (21:15 - 22:15)
GRAVE DIGGER (22:30-...)

Στο χώρο θα υπάρχουν περίπτερα για ποτά/αναψυκτικά, φαγητό, t'shirt, cd σε χαμηλές τιμές ενώ ούτε φέτος θα λείψουν οι εκπλήξεις...!!!

Σας περιμένουμε στην πιο δυνατή ημέρα και του φετινού καλοκαιριού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου