Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Συναυλία Στήριξης Αστέγων 13 Ιουλίου 2012

Το Bolivar Beach Bar στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο, θα φιλοξενήσει 8 μουσικά σχήματα που θα τραγουδήσουν για την ελπίδα και τους άστεγους… την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012, σε άκρως εορταστικό καλοκαιρινό κλίμα.

Στην Ελλάδα σήμερα, οι επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης, της ανεργίας και της συνεχιζόμενης λιτότητας κάνουν σαφές το γεγονός:  Η φτώχεια και η κρίση δεν κάνουν πλέον διακρίσεις! Η εμφάνιση της νέας- γενιάς αστέγων, σηματοδοτεί την νέα εποχή πραγμάτων.

Το ότι σήμερα έχεις μια οργανωμένη και τακτοποιημένη ζωή δεν σημαίνει ότι θα είναι έτσι και αύριο... Είναι γεγονός, αναμφίβολο, ότι ζούμε σε πολύ δύσκολες εποχές. Για  όλους μας. Δεν υπάρχουν οικονομικοί πόροι και κεφάλαιο οικονομικό , όμως υπάρχουν αλλά εξίσου σημαντικά κεφάλαια. Το ανθρώπινο κεφάλαιο, οι ανθρώπινοι πόροι. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ... Υπάρχουν κοινωνικά κεφάλαια σημαντικά όπως ο εθελοντισμός, η αλληλεγγύη... Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο για να κλείνεις τα μάτια σου.

Μόνος δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αλλά μπορείς να κάνεις και τα πάντα. Την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012, σε άκρως εορταστικό καλοκαιρινό κλίμα, 8 μουσικά σχήματα θα τραγουδήσουν για την ελπίδα πως όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο ακόμα και σε δύσκολες μέρες όπως αυτές που διανύουμε. Ένα δυνατό Rock Bay πάρτι  θα πραγματοποιηθεί σε έναν πανέμορφο χώρο, το beach bar Bolivar στον Άλιμο. Τα  χρήματα που θα συγκεντρωθούν είναι αρωγή προς  την  μη κυβερνητική οργάνωση ΚΛΙΜΑΚΑ και το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων.

Θα παίξουν οι :
1) Θεοδοσία Τσάτσου
2) Μatisse
3)Γιώργος Ρους
4)Νίκος Μαϊντάς (πρώην Magic de Spell)
5) Πέτρος Θεοτοκάτος
6)Dilemma
7)Βασίλης Μπαμπούνης
8)Flybywire
9)Remade

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση  ειδών ά ανάγκης  για τον Ξενώνα και το Κέντρο Στήριξης Αστέγων της ΚΛΙΜΑΚΑ(τρόφιμα, είδη ατομικής υγεινής  ( σαμπουάν, σαπούνια, ξυραφάκια κ.λ.π)  ρούχα (εσώρουχα) και παπούτσια καλοκαιρινά κ.τ.λ)

Πρόγραμμα στήριξης αστέγων, κέντρο στήριξης αστέγων, ξενώνας βραχύχρονης φιλοξενίας
Κωνσταντινουπόλεως 32, Κεραμεικός,
Τ.Κ. 11854
Τηλ.- Φαξ. 210 3410462, Γραμμή Ενημέρωσης για την Έλλειψη Στέγης- 10520
e-mail: Homeless@klimaka.org.gr , www.klimaka.org.gr, www.klimaka-cosmos.net
www.astegoi-klimaka.blogspot.com
Πληροφορίες: http://www.klimaka.org.gr/newsite/KoinApok/Astegoi/Astegoi1.htm
http://www.klimaka.org.gr/newsite/downloads/LEAFLET_HOMELESS_SUPPORT__PROGRAMME_PHOTOS_NEW.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου