Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ο Σαράντης Κρεμιζάκης με το τραγούδι «tell me»

Σαράντης ft. Gritty Boi - " Η συνεργασία έκπληξη του Χαμαιλέοντα της ποπ με έναν από τους μεγαλύτεος ράπερ της Αμερικής για την εκπροσώπισή του στο Λονδίνο στις 7 Ιουλίου...."

 Εμπνευσμένος από τον Usher στον τρόπο που τραγουδάει και από τον Justin Bieber στον τρόπο που χορεύει, ο Χαμαιλέοντας της ποπ θέλει να δείξει σε όλους ότι μπορεί και αλλάζει... Απολάυστε τον!
http://www.youtube.com/watch?v=Sjlt5oJrkm4&feature=youtu.be

Ο Σαράντης Κρεμιζάκης με το τραγούδι «tell me» θα εκπροσωπήσει τον Άλιμο στο Europride
festival στο Λονδίνο της Αγγλίας στις 7 Ιουλίου. Η μεγάλη έκπληξη του Χαμαιλέοντα της ποπ είναι η ερμηνεία του μαζί με έναν πολύ γνωστό ράπερ της Αμερικής τον Gritty Boi. Την μουσική την υπογράφει ο Kostas Farao και τους στίχους ο Σαράντης Κρεμιζάκης, ενώ στους στίχους του ραπ ο ίδιος ο ράπερ . Δείτε το βίντεοκλιπ που κάνει πάταγο στο ίντερνετ και με την σειρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην αποστολή του Αλίμου και στον Σαράντη Κρεμιζάκη:
   'Οπως δηλώνει ο ίδιος "Πέρασαν αρκετές μέρες ώσπου να καταλήξω στον συγκεκριμένο ράπερ της Αμερικής καθώς η Audition που έκανα με δυσκόλευε πάρα πολύ καθώς όλοι τους ήταν επαγγελματίες στο ραπ και σε συνεργασίες στο ενεργητικό τους με καλλιτέχνες όπως: J. Cole ,Tyga & Chris Brown. Το νέο τραγούδι κάνει πρεμιέρα αυτό το μήνα και όπως όλα δείχνουν θα είναι το Hit του καλοκαιριού!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου