Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Eπιτυχής η εξόρμηση στο Άλσος (Μπαρουτάδικο)





Μια ακόμη εξόρμηση καθαρισμού του Άλσους (Μπαρουτάδικο), με πρωτοβουλία του Δήμου και την συμμετοχή εθελοντικών ομάδων, στέφθηκε με επιτυχία.

Ο καθαρισμός πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 10.00 π.μ. και η συγκεκριμένη δράση ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου).

Η περιφρούρηση, η ανάδειξη και προβολή του Άλσους αποτελεί βασική προτεραιότητα για την Διοίκηση του Δήμου, γεγονός που αποδεικνύεται από τις συνεχείς και επιμελημένες παρεμβάσεις από τις υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου.

Όπως υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς σε σχετική του δήλωση, το Άλσος για το Αιγάλεω αλλά και για ολόκληρη την Δυτική Αθήνα αποτελεί ένα πραγματικό περιβαλλοντικό στολίδι.

Οι παρεμβάσεις του Δήμου με σκοπό την περιφρούρηση του βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων του Δήμου.

Στην συγκεκριμένο καθαρισμό συμμετείχαν :

O Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς με την σύζυγό του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης « Ανάπλαση – Αιγάλεω » κ. Δημήτρης Μπίρμπας, οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας  κ.κ. Δημομελέτης, Καρυπίδης, Σκλαβούνος, Λάμπρου, Κουτούλιας, οι κυρίες δημοτικοί σύμβουλοι, Σιγάλα, Βασάλου και Χρηστόγλου.

Ακόμη δυναμικό παρών όπως πάντοτε έδωσαν οι πρόσκοποι της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου