Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

23 Ιουλίου – Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάκης Μέρλος, στον Ιανό

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος παρουσιάζει συνθέσεις του για κιθάρα, πιάνο και φλάουτο, όπως και έργα για κιθάρα στον Ιανό, στις 23 Ιουλίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 14:00 μ.μ.

Η μουσικές του αναζητήσεις έχουν βραβευτεί πολλές φορές σε μουσικούς διαγωνισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Αν και δεν είναι πολύ γνωστός στο ευρύτερο κοινό, ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι ένας μουσικοσυνθέτης που κερδίζει τους ακροατές με τις ονειρικές του μελωδίες. Ανερχόμενος στο μουσικό στερέωμα, παρουσιάζει ζωντανά το βιβλίο του «Ονειρόδρομοι» από τις εκδόσεις Cambia, παρέα με τη Μαριλένα Σπαχή στο πιάνο και τον Γιώργο Σκριβάνο στο φλάουτο. Ακολουθούν μελωδίες για σαξόφωνο από το μουσικοσυνθέτη Μάκη Μέρλο. Στο πιάνο τον συνοδεύει η Χρυσάνθη Οικονομάκη.

Ο Μάκης Μέρλος έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς κάνοντας live εμφανίσεις σε σκηνές που αγαπούν τη τζαζ μουσική. Παρουσιάζει το βιβλίο του «31 μελωδίες για σαξόφωνο» από τις εκδόσεις Cambia, γραμμένο για να προσελκύσει όσους σκέφτονται να ξεκινήσουν κάποιο μουσικό όργανο.


  Ο ζεστός χώρος του ΙΑΝΟΥ δίνει τη δυνατότητα στους ακροατές να απολαύσουν μουσικές εκδηλώσεις στο μεγάλο καφέ του 1ου ορόφου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

23 Ιουλίου

Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάκης Μέρλος

στον Ιανό (Σταδίου 24) στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου