Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Epica @ Principal Club Theater


Κυριακή 27 Μαϊου 2012

Το καλύτερο συγκρότημα του symphonic metal με την εκπληκτική Simone Simmons επιστρέφει στην Ελλάδα 2 χρόνια αργότερα με ένα νέο άλμπουμ!!! - guests: MEDEN AGAN

Για τους Epica μπορούν να γραφτούν κείμενα επί κειμένων για την ραγδαία άνοδο τους στο στερέωμα του symphonic metal, για την ομορφιά της φωνής της Simone Simons, τις εξαιρετικές συνθέσεις του Mark Jansen ή τα καταιγιστικά live που έχουν δώσει.

Από το 2007 που πρώτο-πάτησαν το πόδι τους επί Ελληνικού εδάφους, οι Epica αγκαλιάστηκαν από το Ελληνικό κοινό όσο λίγα metal σχήματα. Οι εμφανίσεις τους, είτε στα πλαίσια φεστιβάλ είτε στις δικές τους συναυλίες, αφήνουν οπαδούς και μη άναυδους. Δεν είναι μόνο οι μοναδικές φωνητικές δεξιότητες της Simone που μαγεύουν τα πλήθη. Κάτι η κιθαριστική επέλαση των Mark Jansen και Isaac Delahaye,  τα ντραμς πολυβόλο του Ariën van Weesenbeek και το μπάσο οδοστρωτήρας του Yves Huts  κάτι η μεγαλοπρέπεια που προσδίδουν τα πλήκτρα του Coen Janssen, η υπερταχεία που λέγεται Epica δεν μπορεί να μη σε παρασύρει στο διάβα της.


2 χρόνια ακριβώς πριν κατενθουσίασαν το κοινό της Θεσσαλονίκης με μια απερίγραπτα δυναμική εμφάνιση και την υπόσχεση να επιστρέψουν σύντομα στην πόλη μας. Με την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ Requiem for the Indifferent η υπόσχεση εκπληρώνεται.

Τη συναυλία των Epica ανοίγει ένα από τα πιο ανερχόμενα ελληνικά σχήματα της metal σκηνής οι Meden Agan από την Αθήνα που κέρδισαν το κοινό της Θεσσαλονίκης στην προηγούμενη συναυλία τους στο Principal Club Theater ως opening act της Tarja.

Κυριακή 27 Μαϊου 2012 – Principal Club Theater

www.epica.nl

Info:
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
Η συναυλία ξεκινάει στις 21.30

Τιμές Εισιτηρίων: Τα πρώτα 200 εισιτήρια 22 €, τα υπόλοιπα 25 €

Προπώληση: Metropolis, Ticket House, www.ticketarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου