Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

"Οι φοιτητές διασκεδάζουν και βοηθούν την ‘ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ’ ”

Βοηθήστε διασκεδάζοντας:
πάρτυ με φιλανθρωπικό σκοπό

Η εθελοντική ομάδα "Get Ιnvolved" του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει την Παρασκευή 18 Μαΐου στις 21.00 πάρτυ με φιλανθρωπικό σκοπό στις «45 μοίρες» (roof) στο Γκάζι, Βουτάδων και Ιάκχου 18 (μπλε γραμμή Μετρό, στάση Κεραμεικός). Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε από τους φοιτητές ως μια μικρή βοήθεια στην ‘Κιβωτό του Κόσμου’.

Στο πάρτυ θα μας διασκεδάσουν με ροκ μουσική, γνωστές εκπομπές του OPA radio των DMST Media του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι να διατεθούν τα έσοδα στην ‘Κιβωτό του Κόσμου’ για την αγορά ρούχων, τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά. Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους. Στο χώρο του πάρτυ καθώς και στην είσοδο, θα μοιράζονται δωρεάν κουπόνια από τα μέλη της ομάδας μας. Παρακαλούμε αναζητήστε τα, καθώς μόνο επιδεικνύοντας το κουπόνι στο bar, παίρνοντας το ποτό σας βοηθάτε να μαζευτούν χρήματα για το φιλανθρωπικό μας σκοπό!

Η «Get Involved» είναι μία εθελοντική ομάδα που δημιουργήθηκε το 2010 από φοιτητές του
τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας με την υποστήριξη της Επίκουρης Καθηγήτριας Ε. Νικάνδρου και έχει ως στόχο να βοηθήσει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, μέσα από δράσεις ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης. Την πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάζει και ο Πρόεδρός του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, καθηγητής Γεώργιος Αυλωνίτης.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση που δραστηριοποιείται στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες εξαθλίωσης και υποσιτισμού, χωρίς ιατρική φροντίδα, από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλών χωρίς γονείς.

Διασκεδάζοντας στο πάρτυ μας μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε αυτά τα παιδιά!

Σας περιμένουμε όλους! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Για περισσότερες πληροφορίες για τη δράση μας επισκεφτείτε τα:
• http://get-involved-aueb.blogspot.com
• https://www.facebook.com/get.involved.aueb
• Γεργίνη Βάσια: 6993732089, Κοντοπούλου Χριστίνα: 6978600427

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου