Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Η Ηρώ Ηλιοπούλου @ ΤΑΞΙΔΙ BAR

   Η Ηρώ Ηλιοπούλου ανοίγει της πόρτες του πολυαναμενόμενου live την Κυριακή 27 Μαΐου στις 22:00. Μαζί της Ο Δημήτρης Γρυδάκης. Όλοι περιμένουμε να συναντηθούμε στο ΤΑΞΙΔΙ BAR που βρίσκεται Ζαγρέως 23 και Κων/λεως 46 στο Γκάζι.
  Η Ηρώ Ηλιοπούλου γεννήθηκε στο Βόλο στις 12 Μάρτη & μεγάλωσε στη Λάρισα. Ανακάλυψαν το ταλέντο της στη μουσική, αλλά και την ιδιαίτερη φωνή της σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις, τη σχολική χορωδία και μετέπειτα στο σχολικό συγκρότημα.
  Το 2003 μετακόμισε στη Κέρκυρα και είχε την τύχη να συνεργαστεί με την Όλγα Βενετσιάνου, σε μουσικές σκηνές, συναυλίες για ένα χρόνο.
  Οι δύο φίλες - πλέον - θα ξανασυναντηθούν στην Αθήνα, 3 χρόνια αργότερα και θα πραγματοποιήσουν κοινές εμφανίσεις σε πολλά Music Live Stages Αθήνας.
  Καλεσμένη της Ελληνικής Πρεσβείας για δύο συνεχόμενες χρονιές, είχε την τιμή να τραγουδήσει στο Abu Dhabi για τους έλληνες ομογενείς και επιστρέφοντας στην Κέρκυρα συνεργάστηκε με την Κατερίνα Στανίση, τον Σταμάτη Κόκκοτα, τον Χρήστο Μενιδιάτη, Γιώργο Μαργαρίτη, Νίκο Τερλέγκα και τον Νίκο Τάσιο.

  Σταθμός στη μουσική της διαδρομή, είναι η συμμετοχή της στη μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στον κορυφαίο Γιάννη Σπανό, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία της σε τραγούδια που πρώτη έχει ερμηνεύσει η Χάρις Αλεξίου.
  Ενεργό μέλος του Συλλόγου Μουσικών Κέρκυρας, συνεχίσει τις εμφανίσεις της και το 2009 συνεργάζεται με τους Γιάννη Κουρκουμλή και Σταμάτη Χρήστου, ενώ το 2010 πλαισιώνει τον Γιάννη Μωραίτη σε ένα νεανικό σχήμα στην περιοχή του Κεραμεικού. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους, συμμετέχει στην περιοδεία του Θέμη Αδαμαντίδη και Χρήστου Πάζη σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο.
  Το 2011 με τη χαρισματική της φωνή, το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο και την επικοινωνία της με το κόσμο -δημιουργεί νυχτερινά στέκια στην Αθήνα και τον Φεβρουάριο του 2012 κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι με τον Τίτλο " Κλείδωσα", σε στίχους, μουσική του Αντρέα Λάμπρου και παραγωγή του Δημήτρη Γρυδάκη.
  Αυτό τον καιρό βρίσκεται στις προετοιμασίες για το επόμενο live της. Μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις ξεκινά την Κυριακή 27 Μαΐου στο ΤΑΞΙΔΙ BAR στο γκάζι. Κάθε Κυριακή η Ηρώ Ηλιοπούλου θα μας χαρίζει, με τη φωνή της, απλόχερα μαγευτικές στιγμές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου