Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

HAIG YAZDJIAN

ΠΕΜΠΤΕΣ 3, 10, 17 & 24/5/2012



Αρμένιος στην καταγωγή, γεννημένος και μεγαλωμένος στη Συρία ο Haig Yazdjian ζει και εργάζεται στην Ελλάδα από το 1980. Στην Ελλάδα ανακάλυψε τη μαγεία της ανατολίτικης μουσικής, αλλά και το όργανο με το οποίο εκφράζεται δημιουργικά, το ούτι. Η δεξιοτεχνία του στο ούτι αλλά και η ιδιαίτερη αισθαντικότητα της φωνής του τον καθιέρωσαν γρήγορα ως μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ελληνικής jazz world σκηνής.
Τις Πέμπτες του Μάη στην Αυλαία, ο Haig Yazdjian θα ερμηνεύει μερικές από τις πιο γνωστές του συνθέσεις, αναμιγνύοντας με αυτές ποικίλα στοιχεία των παραδοσιακών μουσικών της ανατολικής Μεσογείου.
Μαζί του οι:
Νίκος Σιδηροκαστρίτης στα τύμπανα
Γιάννης Κιριμκιρίδης στα πλήκτρα
Πέτρος Βαρθακούρης στο μπάσο
Γιάννης Αναστασάκης στην ηλεκτρική κιθάρα

Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 10 €


Μουσική σκηνή Αυλαία
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός
2103474074
www.avlea.gr


Χορηγοί επικοινωνίας:
Artfools.gr, Culturenow.gr, Δίεση 101.3, E-orfeas.gr, Faltso.gr, Giapou.com, Go-out.gr, Hit-channel.com, In2life.gr, Knowhat.gr, Κρήτη fm 87.5, Mindradio.gr, Mixgrill.gr, Monopoli.gr, MousikesEbeeries.gr, Mousikorama.gr, Musiccorner.gr, Music-dreams.gr, Musicity.gr, Music-net.cy, Mygreek.fm, Nlpradio.gr, Pepper 96.6, Pizza Fan, Postyourevent.gr, Pouthapioume.gr, RadioMusicRock.com, RadioGreece.gr, Radioisart.gr, Radio-Klepsydra.com, Rockandroll.gr, Στο Κόκκινο 105.5, Tralala.gr, Tranzistoraki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου