Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Πέντε τρόποι να τον χωρίσετε του Αγίου Βαλεντίνου



Ήρθε η ώρα να τον ξεφορτωθείτε μια για πάντα.

Η σημερινή μέρα δεν είναι σαν όλες τις άλλες. Όσο οι φίλες σας φαντάζονται καρδούλες στις αποχρώσεις του ροζ και του φούξια, αρκουδάκια σε όλα τα μεγέθη, ανθοδέσμες και αμέτρητα σοκολατάκια, εσείς χαμογελάτε κρυφά και ονειρεύεστε ένα κρεβάτι που δε θα χρειαστεί να ξαναμοιραστείτε με τον λεγάμενο.

Ναι, είναι η μέρα των ερωτευμένων, η ονομαστική εορτή του Αγίου Βαλεντίνου και η τελευταία ευκαιρία της κάθε αποτυχημένης σχέσης να φορέσει τη μάσκα της ευτυχίας. Εσείς όμως το έχετε πάρει απόφαση.
Τον αγαπάτε, τον πονάτε, μια χαρά τα περάσατε, αλλά είστε ερωτευμένες με άλλον, τον εαυτό σας και πρέπει να κάνετε κάτι σήμερα κι όλας για να ξεμπερδεύετε μια και καλή. Μετά από κοπιαστική έρευνα και ατελείωτες ώρες συσκέψεων, η Queen.gr βρήκε και σας παραθέτει τους πέντε ιδανικούς τρόπους για να τον ξαποστείλετε μια ώρα αρχύτερα.

1. Υποκρίνεστε πως είναι όλα τέλεια μέχρι να πάρετε το δώρο το οποίο σας έχουμε ήδη προτείνει και εάν έχετε κινηθεί σωστά τώρα θα βρίσκεται ήδη στα χέρια σας. Ανοίγετε τη συσκευασία και βεβαιώνεστε πως αυτό που περιμένατε μόλις προσγειώθηκε στην αγκαλιά σας, είτε πρόκειται για το διαμαντένιο Cartier δαχτυλίδι, είτε για ένα απλό λιτό iPad laptop. Τον ευχαριστείτε θερμά, του δίνετε ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο και προχωράτε κατευθείαν στο ψητό. Χωρίστε τον και βάλτε το καινούριο σας κομπιούτερ να φορτίσει γιατί έχετε και δύο άρθρα να γράψετε.

2. Θυμάστε τα όμορφα μηνύματα αγάπης που του αφήνατε στο ψυγείο στις αρχές της σχέσης σας; Τότε που το «σ' αγαπώ» και το «για πάντα» ακούγονταν σα μουσική των Arcade Fire στα ευαίσθητα αυτάκια σας. Τις γραπτές υποσχέσεις αιώνιας αγάπης διαδέχτηκαν σημειώματα- λίστες ψώνιων από το super market όπου με ρομαντική πάντα διάθεση και περίσσια θηλυκότητα του γράφατε, «αν ξεχάσεις πάλι να πάρεις τυρί του τοστ μη γυρίσεις το βράδυ» και «το γάλα να είναι φρέσκο και όχι παστεριωμένο», δίνοντας στη σχέση σας αυτή τη σοβαρότητα που της έλειπε. Σήμερα ακολουθήστε την παράδοση και πείτε του όλα αυτά που θέλετε με ένα post-it κολλημένο στην πόρτα. Έχετε το χωρισμό στο τσεπάκι σας.

3. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν για να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Με ένα κλικ μπορείτε να μιλήσετε με την κολλητή σας που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, να αγοράσετε εκείνο το φόρεμα από το Net a porter για το οποίο έχετε πρήξει γνωστούς και αγνώστους και να φλερτάρετε με όποιον σας γυαλίσει. Με την ίδια άνεση, μπείτε στο προφίλ σας στο facebook, πηγαίνετε στο relationship status, πάρτε βαθιά ανάσα και πατήστε single. Μόλις κάνατε το πρώτο βήμα για ένα πάτωμα χωρίς πεταμένες χρησιμοποιημένες κάλτσες.

4. Περιμένετε να επιστρέψει από τη δουλειά και υποδεχτείτε τον μοσχοβολώντας σαν ολάνθιστο λουλούδι, φορώντας το πιο σέξι μαύρο σας φόρεμα και το κατακόκκινο κραγιόν που πάντα καταλήγει να διακοσμεί το κολάρο από τα πουκάμισά του. Ανοίξτε ένα δροσερό ξηρό κρασί γεμίστε τα μαύρα κολονάτα ποτήρια σας και ανεβάστε την ένταση της μουσικής λίγο παραπάνω απ' ότι συνηθίζετε. Μόλις ανοίξει την πόρτα χαμογελάστε του με νόημα, αφήστε τα πλούσια μαλλιά σας να τυλιχτούν με χάρη γύρω από τους ώμους σας και ψιθυρίστε του αισθησιακά στο αυτί: «Με με περιμένεις απόψε θα αργήσω. Έχω κανονίσει ρομαντικό δείπνο με τον πρώην μου».

5. Αισθάνεστε πως είστε αδύναμες για να του πείτε κατάμουτρα πόσο πολύ τον έχετε βαρεθεί; Θεωρείται πως είναι δύσκολο να του δώσετε τα παπούτσια στο χέρι και να σας αδειάσει επιτέλους τη γωνιά; Μην αγχώνεστε, για άλλη μια φορά το διαδίκτυο θα σας σώσει από τη δύσκολη θέση. Εσείς απλά μπείτε στο outbreakup.com και χαραμίστε 10$ προκειμένου να το κάνουν οι ειδικοί για εσάς. Εάν πάλι προλάβατε και αρραβωνιαστήκατε ο κούκος θα σας στοιχίσει λίγο παραπάνω στα 25$, αλλά και πάλι το εξειδικευμένο site θα σας γλιτώσει χρόνο και αρκετό κόπο. Καλωσήρθατε στον κόσμο των singles!

 
ΠΗΓΗ: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου