Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Hell - Electro Night w/ Siva Six - Cygnosic - Technolorgy

Η Γνωστοτερη και πλεον αναγνωρισμενη  μπαντα του Ελληνικου ηλεκτρονικου σκοτεινου ηχου, με τρομερες  ζωντανες εμφανισεις σε ολο τον κοσμο ερχονται στη Θεσσαλονικη για μια μοναδικη εμφανιση.

Μετα την κυκλοφορια του ''Twin Moons'' το οποιο τους εκτοξευσε στην κορυφη της Electro - Ebm σκηνης οι SIVA SIX ετοιμαζονται να εξαπωλησουν τις ερεβωδεις μελωδιες και ενεργεια τους στο κοινο της Β.Ελλαδος στο αποκορυφωμα μιας εξαισιας μυσταγωγικης βραδιας.

Ενα ακομη σχημα που θα εμφανιστει ζωντανα ειναι οι CYGNOSIC με Dark-terror EBM ηχο  να ''ποτιζει'' τα αυτια των Electro- Funs. Mε μια εξαισια δουλεια για το χωρο την κυκλοφορια τους Fallen θα αποτελεσουν το καλυτερο warm -up για την εμφανιση των SIVA SIX.

Η τριτη μπαντα που θα απολαυσουμε ζωντανα ειναι οι ΤECHNOLORGY συγκροτημα το οποιο ανεβαινει σταθερα σε δημοτικοτητα και μετα την εμφανιση τους ως support act στους ΗΟCICO απεκτησαν πυρηνα οπαδων που αυξανεται σημαντικα. Θα παρουσιασουν κομματια απο τα 2 επισημα ep τα οποια εχουν κυκλοφορησει.               

Djs της βραδιας η ομαδα cleistervelt team σημα κατατεθεν μουσικης ποιοτητας με εμφανισεις σε μεγαλα fest του εξωτερικου θα οδηγησουν τα βηματα σας στο dance floor. Ηχοι απο Dark wave/Gothic Rock/Medieval/Darkfolk/Ebm/Synthpop/DarkElectro/Electrogoth/Industrial θα ξεχυθουν απο τον SILENTORDER και την MADALAY SELKET καθολη την διαρκεια της βραδιας.

More info για τους καλλιτεχνες:
www.myspace.com/sivasix
www.facebook.com/sivasix
www.cygnosic.gr
www.facebook.com/cygnosic
www.facebook.com/technolorgy

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012
CULT CLUB - LIVE STAGE

ΕΙΣΟΔΟΣ: 22.00
ENAΡΞΗ EVENT: 23.00

Τιμές Εισιτηρίων (ταμείο)
6e με μπυρα!

Προπώληση
6e

Προπώληση Εισιτηρίων
ALONE STORE
CULT CLUB
METROPOLIS STORE
MUSICLAND STORE
NEPHILIM STORE

Χορηγοί Επικοινωνίας
105,5 ROCK RADIO
106,5 ROCK RADIO X-TREME EDITION
METAL TWILLIGHT ZONE - INTERNET STATION
SALONIKI.GR
THESOUT.GR
POSTYOUR EVENT.GR
ROCKOVERDOSE.GR

Χορηγός
RODINI CATERING
TSELIOS INSTRUMENT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου