Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

5 ΕΠΟΧΕΣ + ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ+ΑPPLE OF ADEN Live@Stage25


Guest: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012         
   
Έναρξη: 11 μ.μ
Είσοδος: 8€ (με μπύρα ή κρασί).
Δεύτερο ποτό:8€
Μπύρα ή Κρασί 6€
Special 10€.

Σχετικά:
   
Οι 5 ΕΠΟΧΕΣ μετά από 9 χρόνια ενεργής παρουσίας επιστρέφουν στην βάση τους, το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ..Στον πανέμορφο χώρο του STAGE 25.Με την καλύτερη διάθεση και πάνω απ' όλα σε οικείο περιβάλλον με αγαπημένους φίλους on stage και όχι μόνο είναι έτοιμοι για ένα Live-Γιορτή..Την βραδιά θα τιμήσει ως guest ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ!!!! Κερασάκι στην τούρτα Η ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ η οποία έχει κερδίσει ολόκληρη την Ελλάδα με το ταλέντο της και το ήθος της, γνωστή από τη συμμετοχή της στο GREEK IDOL και οι νέοι και ταλαντούχοι APPLE OF EDEN. ....Καταλαβαίνετε όλοι ότι δεν πρέπει με τίποτα να το χάσετε!!!!!!Να είστε λοιπόν όλοι εκεί για ένα σουπερ πάρτυ!!!!!!!   
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ
   
5 ΕΠΟΧΕΣ          
Τον Ιανουάριο του 2002 οι μουσικές ανησυχίες των Γιάννη Δρούκα ,Μάνου Ζαχαριάδη και Μιχάλη Βιταντζάκη, τους ώθησαν να δημιουργήσουν ένα μαθητικό μουσικό σχήμα. Το κοινό πάθος για τη μουσική τους φέρνει μετά από δυο χρόνια πειραματισμού στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου μουσικού σχήματος , τις "5 ΕΠΟΧΕΣ" αποτελούμενο συνολικά από 7 άτομα.

Pop και rock επιρροές ελληνικού αλλά και ξένου ρεπερτορίου είναι το ύφος που χαρακτηρίζει τη μουσική τους.        
Το όνομα της μπάντας φανερώνει την αγάπη για την μουσική που είναι μια νέα εποχή …Η 5η…
Η τελική σύνθεση της μπάντας έγινε τον Ιανουάριο του 2008.

Οι 5ΕΠΟΧΕΣ είναι:

Λευτέρης  Αντωνόπουλος ( τύμπανα)             Πάνος Αποστολάτος ( μπάσο)
Μιχάλης Βιταντζάκης (ηλεκτρική κιθάρα)         Κώστας Νάνος (ηλεκτρική κιθάρα)        Κώστας Χατζόπουλος ( ηλεκτρική κιθάρα)      Δήμητρα Φαράντου (πλήκτρα)
Μάνος Ζαχαριάδης (φωνή)                              Γιάννης Δρούκας (φωνή)

Σκοπός της μπάντας είναι να ακούγονται δικά τους, όπως και παλιά και νέα τραγούδια από καταξιωμένους καλλιτέχνες, σε ένα πρόγραμμα που διαρκεί πάνω από τέσσερις ώρες.
Την παρουσία τους δηλώνουν δυναμικά στο χώρο της ελληνικής pop-rock σκηνής με σημαντικές συνεργασίες ,Ενδελέχεια, Κωνσταντίνο Θαλασσοχώρη, Στάθη Αρτινό, και Μέρες, αλλά και με λιγότερο γνωστά σχήματα σε αρκετά μαγαζιά της Αθήνας( Αρχιτεκτονική(Γκάζι),Koo Koo Music Bar, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο , Ghosthouse , RythmosStage ,Glam Bar ,Όνομα του Ροδου,Aέρα κ.α)
Από το 2008 ξεκινούν και οι εμφανίσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας ,ενδεικτικά μερικές είναι( Καλάβρυτα ,Κόρινθο ,Πάτμο , Γιάννενα, Ανδρο κ.α).Την ίδια χρονιά έρχεται και η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση στο MADTV στην εκπομπή «Μad Day Live» .
Άρχισαν να φτιάχνουν δικά τους τραγούδια με την τελική σύνθεση της μπάντας τον Ιανουάριο του 2008.
Οι 5 EΠΟΧΕΣ συνεχίζουν δυναμικά με στόχο να αφήσουν το στίγμα τους στο μουσικό στερέωμα .
Αυτή την περίοδο βρίσκονται σε ετοιμασίες για την πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλεία.
Πιστός υποστηρικτής σε κάθε βήμα ,ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά ραδιόφωνα που προσεγγίζει το χώρο των τεχνών.

RadioIsart|www.radioisart.gr

APPLE OF EDEN

It's all about rock!

Είμαστε οι Apple of Eden, μια νεοσύστατη μπάντα, και βρισκόμαστε εδω για να ενοχλήσουμε με τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες. Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση μπορείτε να ακολουθήσετε τη σελίδα μας και να μας κάνετε παρία. Είμαστε καλά παιδιά!

http://www.jumpingfish.gr/Apple_Of_Eden

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου