Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Bollywood Show

  Μετά από τη μεγάλη επιτυχία των ταινιών Bollywood, το «Bollywood Show» είναι ένα χορευτικό show, που έχει πρότυπο τις μεγάλες παραγωγές του ινδικού κινηματογράφου.

Δημιουργήθηκε στο Παρίσι και παρουσιάζεται συνεχώς από το 2006, πάντα με πολλή μεγάλη επιτυχία.

Η ιδέα της δημιουργίας του σώου στα πρότυπα των ταινιών Bollywood βγήκε από τη γνωστή οικογένεια – δυναστεία της βιομηχανίας του Bollywood, τους Merchants, γι' αυτό και το πρώτο σώου είχε ονομαστεί Merchants of Bollywood.

Το «Bollywood Show» προσφέρει στους θεατές μια ονειρική φυγή από την πραγματικότητα και τους ταξιδεύει στην ψυχή της ινδικής κουλτούρας.

Εμπνευσμένο από το Bollywood, αυτή τη μεγάλη βιομηχανία του σινεμά, των γεμάτων λάμψη και υπερβολή ταινιών, γεμάτο από χρώματα Ινδίας, ιστορίες αγάπης, όνειρα και ρομαντισμό, συνδυάζει χορό, μουσική και τραγούδι. Με πολυτάλαντους και γεμάτους πάθος χορευτές και με τις περισσότερες χορεύτριες να προέρχονται από τα καλλιστεία επιλογής της Μις Ινδία της Γαλλίας.

Με τα πιο όμορφα τραγούδια του ινδικού σινεμά και μέσα από μια έκρηξη χρωμάτων και φωτός, το «Bollywood Show» προσφέρει ένα καταπληκτικό θέαμα μοντέρνων και παραδοσιακών χορών, με τους χορευτές να αλλάζουν συνεχώς τα κοστούμια, τα όποια είναι πάνω από 100 και προέρχονται από διαφορετικές περιοχές της Ινδίας, μιας χώρας με τεράστιο πολιτισμικό πλούτο. Οι χορευτές και χορεύτριες, είτε μεμονωμένα, είτε σε ζευγάρια, είτε ομαδικά, αλλάζοντας κάθε φορά χορογραφία, ζωντανεύουν συγκινήσεις και συναισθήματα χαράς και μελαγχολίας, καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης και ξεδιπλώνουν, μέσα από υπέροχες σκηνές και ένα εκθαμβωτικό σώου, τη γοητεία της Ινδίας, αποκαλύπτοντας μια Ινδία μοντέρνα και συνάμα παραδοσιακή.


Η σκηνοθεσία και καλλιτεχνική διεύθυνση είναι του Γάλλο-Ινδού σκηνοθέτη Mohan Delamourd .
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ (χωρίς ποτό): ΤΡΑΠΕΖΙ: 25€ , ΒΑR & ΕΞΩΣΤΗΣ 20€, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ (BAR & ΕΞΩΣΤΗΣ): 15

BOLLYWOOD SHOW
Ένα εκρηκτικό  show, στα πρότυπα των ταινιών του Bollywood, με  τις πιο όμορφες μελωδίες του ινδικού κινηματογράφου.
  23 Ιανουαρίου 2012

Θέατρο Badminton



Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές Εισιτηρίων:
Α Ζώνη: 50€
Β Ζώνη: 40€
Γ Ζώνη: 35€
Δ Ζώνη:25€
Φοιτητικό: 20

Εισιτήρια διαθέσιμα και στα φυσικά σημεία πώλησης

Διοργάνωση: cherry & four acces 1111 productions
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου