Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

CRISTINA VILALLONGA TANGO QUARTET @ Half Note

   
14/12/2011 - 18/12/2011
Μύθοι του τάνγκο απ’ την φωνή των Gotan


Η Cristina Vilallonga σφράγισε τη μουσική των Gotan Project με τη φωνή της τόσο στο ντεμπούτο τους, “La Revancha de Tango”, αλλά και σε άλλα τρία album με τελευταίο το “Tango 3.0” του 2010. Με την συγκλονιστική της παρουσία, αποτελεί το σήμερα της συνέχειας της τάνγκο παράδοσης, πράγμα που αντικατοπτρίζεται απόλυτα και στα προσωπικά της άλμπουμ με το γκρουπ Tango Quartet. Το 2010 κυκλοφόρησε το τρίτο προσωπικό album της με τίτλο “Luna Borracha”. Το ρεπερτόριό της βασίζεται σε κλασικά τάνγκο (ερμηνευμένα όμως με εντελώς προσωπικό ύφος) καθώς και σε δικές της συνθέσεις. Δίνει έτσι μια εκπληκτικά φρέσκια εικόνα αργεντίνικων ποιητικών ήχων και λόγων που φέρουν τη σφραγίδα μύθων όπως Homero Manzi, Anibal Troilo, José Dames, Astor Piazzola και J.L. Borges, αναμειγνύοντας την μελωδική ουσία του τάνγκο με ηχορυθμίες από τζαζ αλλά και κλασική μουσική. Η Villalonga έχει παρουσιάσει τη μουσική της σε ποικίλα φεστιβάλ ανά τον κόσμο – συμπεριλαμβανόμενης και της χώρας μας («Μουσικοί του Κόσμου» στην Πρέβεζα το 2005 αλλά και πρόσφατα στην Πάτρα). Στο σχήμα συμμετέχει και το ex-bandoneon των Gotan Project , o εξαίρετος Victor Villena. Για να παραφράσουμε τα σχόλια του διεθνούς τύπου για την Cristina Villalonga και το τάνγκο της, είναι «ένα μαργαριτάρι ασύλληπτων διαστάσεων, μια λεοπάρδαλη ανάμεσα σε γάτες…»

Cristina Vilallonga: φωνή
Sergio Gruz: πιάνο
HoracioFumero: μπάσο
Victor Villena: μπαντονεόν

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (ΤΕΤ. - ΚΥΡ.)
    Α ΖΩΝΗ (Τραπέζι-κεντρική σάλα)   
25
    Β ΖΩΝΗ (Τραπέζι-εξώστης)   
20
    Bar     20
    ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ (Bar & εξώστης)     15

*Γενική είσοδoς (Χωρίς ποτό)



Χρήσιμες πληροφορίες

:: Το Half Note είναι αποκλειστικά χώρος ΜΗ καπνιστών.

:: Οι πόρτες του Club ανοίγουν στις 21.30 από Τετάρτη έως Σάββατο και στις 20.30 την Κυριακή. Για να ισχύσει η κράτησή σας θα πρέπει βρίσκεστε στην είσοδο έως τις 22.30 και 21.00 αντίστοιχα. Το πρόγραμμα διαρκεί συνήθως 2 ώρες και 30 λεπτά και υπάρχει διάλειμμα 20 λεπτών.

:: Πολιτική μας είναι να δίνουμε τις θέσεις στα τραπέζια, σε ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ κρατήσεις, κατά ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, με βάση την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ και την ΩΡΑ που έγινε η κράτηση. Σε μη προπληρωμένες κρατήσεις οι θέσεις στα τραπέζια δίνονται με βάση την ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ.

:: Κρατήσεις γίνονται μόνο για ΤΡΑΠΕΖΙΑ, δεν γίνονται για το BAR.

:: Την ημέρα της παράστασης για την οποία έχετε κάνει κράτηση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να την επιβεβαιώσουμε. Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να σας βρούμε και δεν επικοινωνήσετε μαζί μας έως τις 19.30 της ίδιας ημέρας, η κράτησή σας αυτομάτως ακυρώνεται.

:: Το παραπάνω δεν ισχύει όταν τα εισιτήρια έχουνε προπληρωθεί.

:: Στις 24/12, 25/12, 31/12, 01/01 είναι υποχρεωτική η κατανάλωση μπουκαλιού στα τραπέζια.

:: Τα προσωπικά στοιχεία που μας δίνετε δεν θα δοθούν για κανέναν άλλο σκοπό και κυρίως για εμπορική εκμετάλλευση. Θα παραμείνουν στο αρχείο μας για την ενημέρωσή σας σε μελλοντικές εκδηλώσεις μας και μόνον.



Σημεία προπώλησηςctor Villena: μπαντονεόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου