Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

No NAME band UNPLUGGED @ JACKSON'S BAR (Πρώην SUCK )

Οι No NAME band, ιδρύθηκαν το 2006 και κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη. Κινούνται σε pop rock ύφος και τα τελευταία 2 χρόνια έχουν παρουσιάσει την δουλειά τους σχεδόν σε όλη την Ελλάδα μέσα απο live που έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για τις φωνητικές τους ικανότητες, αλλά και τη δυναμική τους πάνω στο stage.

Έχουν συμμετάσχει σε πολύ μεγάλα ελληνικά φεστιβάλ (‘Αρδας Festival, Δραμάικα Festival, Σάμος Rock Festival) καθώς και έχουν δώσει συναυλίες στο εξωτερικό (Αγγλία-Ιταλία-Dubai). Το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο τους single με τίτλο "Νιώσε ξανά" από την PLUS REC/ Universal Music, το οποίο βρίσκεται αποκλειστικά στην επετειακή συλλογή για τα 8 χρόνια της PLUS REC.
Το 2011 κυκλοφόρησε το δεύτερο τους single με τίτλο "Δεν Μπορεί Να Είναι Αγάπη (Don't Know Any Better)".

No NAME band - Δεν Μπορεί Να Είναι Αγάπη (Don't Know Any Better) digital single
Κυκλοφορεί από την Plus Rec / Universal Music

«Δε μπορεί να είναι αγάπη» το νέο single των No NAME band.
Η νέα, πολλά υποσχόμενη μπάντα που αγαπάει ήδη η Θεσσαλονίκη, κυκλοφορεί στα ελληνικά τη γνωστή επιτυχία των Puressence «Don't know any better». Μια όμορφη μελωδία, από το αγαπημένο συγκρότημα των No NAME, τους Puressence, σε ελληνικούς στίχους από τη γνωστή στιχουργό Βίκυ Γεροθόδωρου, κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή από την Plus Rec/Universal Music.

Δε μπορεί να είναι αγάπη... μπορεί όμως με την συγκεκριμένη μελωδία να ταξιδέψεις!. Άλλωστε αυτό ήταν και το σχόλιο των Puressence όταν άκουσαν τη διασκευή, που αν και στο πρώτο άκουσμα τους φάνηκε περίεργο το τραγούδι στη γλώσσα μας, η ενορχήστρωση των No NAME και η φωνή του Κυριάκου (τραγουδιστή), τους «ταξίδεψε» για άλλη μια φορά, όπως με το «Don't know any better».

Νο ΝΑΜΕ band:
Κυριάκος Καραγιάννης : Φωνή
Νίκος Κολυρούσης : Πιάνο
Σάκης Αζάς : Κιθάρα
Λουδία 1, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα
Thessaloníki, Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου