Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Έλενα Γκατζά @ Μουσική σκηνή "Πυρήνας" 01-11-2011

Η σοπράνο ΕΛΕΝΑ ΓΚΑΤΖΑ

στον «Πυρήνα»

Τρίτη 1 Νοεμβρίου



Η σοπράνο Έλενα Γκατζά, μετά από αρκετά χρόνια πορείας γεμάτα από όπερα και μιούζικαλ, θα ανέβει για μία και μοναδική βραδιά την Τρίτη 1 Νοεμβρίου στη σκηνή του Πυρήνα, ακροβατώντας  με τη φωνή της σε σύγχρονα μελωδικά ακούσματα.

Συνοδοιπόρος της σε αυτό το ταξίδι, ο Αντώνης Παλαμάρης στο πιάνο, ξετυλίγοντας μοναδικές μελωδίες με πίστη και αγάπη για την καλή μουσική, σε μία μουσική συνάντηση γεμάτη ταλέντο, εκπλήξεις, αντιθέσεις, ιδιαίτερες ερμηνείες, αυτοσχεδιασμούς και επιλογές από κλασικά ελληνικά και ξένα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από όλους μας.


Μια βραδιά που το «Χάρτινο το Φεγγαράκι» θα λάμψει και πάλι πάνω από «μια Πίστα από Φώσφορο» και το «Summertime» θα συναντήσει έναν «Φύλακα Άγγελο»…


Μια βραδιά με σεβασμό στο τραγούδι, τη μουσική και τους ακροατές.

Ώρα έναρξης: 22:00
Τιμή εισόδου: 8 €

ΠΥΡΗΝΑΣ:  Μιχαλακοπούλου & Διοχάρους 11 (περιοχή Hilton)
Πληροφορίες-κρατήσεις:  τηλ:  210 7237150, www.pirinas.com



Έλενα Γκατζά – Βιογραφικό σημείωμα


Η σοπράνο Έλενα Γκατζά από το 2001 ανήκει στο δυναμικό του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, όπου φοίτησε στη σχολή Μονωδίας. Έχοντας λάβει τις απαραίτητες γνώσεις από τους έμπειρους καθηγητές του Δ.Ω.Λ. , ξεκινά τη σολιστική της πορεία αρχικά σε άριες κλασσικού ρεπερτορίου,antique και spiritual.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έχει συμπράξει αρκετές φορές με την Ορχήστρα Δ.Μητρόπουλος  σε συναυλίες στη Λάρισα και τη Θέρμη Θεσσαλονίκης.
Το 2008 συμπράττει με την αντρική χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας ερμηνεύοντας τα μουσικά μέρη από τον Κύκλο με την Κιμωλία του B.Brecht  σε μουσική Β.Τενίδη, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου, κ. Χρήστου Κτιστάκη.
 Είναι ενεργό μέλος της Χορωδίας Όπερας του Δ.Ω.Λ.  και έλαβε μέρος στις παραστάσεις της όπερας «La Traviata» , «Carmen» και της οπερέτας  «Ο Βαφτιστικός», όπου ερμήνευσε τη Λόλα. Τον Νοέμβριο του 2009 ερμήνευσε τον ρόλο της Papagena  στην όπερα «Die Zauberflote».
 Από το 2008 ανήκει στα ταλέντα του RnR Greece και συμμετείχε σε συναντήσεις νέων ταλέντων που πραγματοποιήθηκαν στην Κολονία και την Φλωρεντία, και έχει χριστεί junior coach των Ακαδημιών RnR. Είναι διπλωματούχος Μονωδίας.



ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΛΕΝΑ ΓΚΑΤΖΑ: 1/11 @ “ΠΥΡΗΝΑΣ”

Αναλυτικά οι τιμές:
Εισιτήριο εισόδου:  8 €
Ποτήρι κρασί – Μπύρα: 4 €
Απλό ποτό: 6 €
Φιάλη κρασί : 25-30 €
Φιάλη απλό ποτό: 60 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου