Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

WLf 2011 ο νέος θεσμός της συμπρωτεύουσας!

Week Lake festival ...παρέα με το αντίσκηνό μου! WL"festival of the public"
...επειδή το κοινό επιλέγει τους συμμετέχοντες!
Το "WLf 2011" διεξάγεται από την Τετάρτη 31 Αυγούστου έως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011 στο χώρο των Λουτρών της Πικρολίμνης (23 km από τη Θεσσαλονίκη, 2 km από τη Ν. Φιλαδέλφεια), από τις ώρες 10:00πμ - 04:00πμ καθημερινά (δεκαοκτώ ώρες συνεχόμενων εκδηλώσεων και έξι ώρες κοινής ησυχίας).
Ο χώρος της διεξαγωγής του “WLf 2011” ήδη έχει διαμορφωθεί έτσι, ούτως ώστε να παρέχει άνετη κι ευχάριστη διαμονή για τους κατασκηνωτές με πλήρη εξοπλισμό, αλλά και να διευκολύνει επίσης την προσέλευση του κοινού, που θ’ αποφασίσει να παρακολουθήσει τα events της αρεσκείας του αυθημερόν, χωρίς να διανυκτερεύσει στο χώρο.
Θα είναι ένα πρωτοποριακό γεγονός για τη Βόρειο Ελλάδα αλλά και για όλη τη χώρα ως προς τον τρόπο διεξαγωγής, διότι θα έχει πληθώρα αλλά και ποικιλία θεμάτων για όλες τις ηλικίες.

Το "WLf 2011" θα περιλαμβάνει γνωστά και δημοφιλή μουσικά σχήματα, διάσημους καλλιτέχνες, μεγάλους και ιστορικούς χορευτικούς συλλόγους, διάφορα και ποικίλα σόου για όλες τις ηλικίες, θεατρικά σκετς, κουκλοθέατρο για τους μικρούς μας φίλους, καραγκιόζης για μεγάλα και μικρά παιδιά, γνωστούς κλόουν, ξυλοπόδαρους, μάγους, λασπομαχίες από αιθέριες καλλίγραμμες κοπέλες (κατάλληλο θέαμα και για ανηλίκους) κι από αθλητές πολεμικών τεχνών, επώνυμους dj set, party έως τελικής πτώσεως, stand up comedy (γιατί το γέλιο είναι ζωή), μοντέλα και πολλές άλλες εκπλήξεις που θα ικανοποιήσουν απόλυτα το κοινό!
Όλα αυτά σε μια τεράστια πολύ καλά διαμορφωμένη κι οργανωμένη έκταση εκατόν δέκα (110) στρεμμάτων, φυλασσόμενη από ιδιωτική αστυνομία (security) κι ασθενοφόρο με ιατρικό team ούτως ώστε να είναι σε θέση να φιλοξενήσει και να παρέχει την απαιτούμενη ασφάλεια στους επισκέπτες αλλά και στις οικογένειές τους με παιδιά τους.
Άνετος φυλασσόμενος χώρος στάθμευσης εκατοντάδων αυτοκινήτων, μεγάλη επίπεδη έκταση κατασκήνωσης χωρητικότητας περίπου δύο χιλιάδων (2.000) αντίσκηνων, ξενοδοχείο ενενήντα δύο (92) κλινών, εστιατόριο χωρητικότητας τετρακοσίων (400) ατόμων και πολλά food-stand σε πάνω από δεκαπέντε (15) διαφορετικά σημεία για φαγητό και ποτό! Επίσης χωράνε άνετα εκατόν είκοσι (120) και παραπάνω περίπτερα (10 τμ και άνω το καθένα) τα οποία θα φιλοξενήσουν χορηγούς και συλλόγους.
Θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδόσεις εισιτηρίων: εβδομάδας, τριήμερου και ημέρας και οι τιμές αυτών θα είναι 60, 40 και 20 ευρώ αντίστοιχα. Για το κοινό που θα προμηθεύεται τα εισιτήρια από τα επίσημα σημεία προπώλησης (θα ανακοινωθούν εντός των ημερών) θα έχει έκπτωση και οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι: για όλο το φεστιβάλ 50 ευρώ, για το τριήμερο 35 ευρώ και για την ημέρα 15 ευρώ. 
To “WLf 2011” θα διαφημιστεί από τα μεγαλύτερα Μ.Μ.Ε. της χώρας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπως και σε διάφορες μεγάλες επαρχιακές πόλεις επίσης από τα τοπικά Μ.Μ.Ε. αλλά και με την προσθήκη διαφημιστικών λαβάρων (banners) σε καίρια πολυσύχναστα σημεία.
Συνδιοργανωτές ο Σύλλογος Τυφλών και Πολυαναπήρων παιδιών "ΑΜΥΜΩΝΗ" της Θεσσαλονίκης όπου θα του αποδοθεί κι ένα σημαντικό μέρος των κερδών για να στηρίξει το μεγάλο της ανθρωπιστικό έργο την κατασκευή ανύψωσης κτιρίου (τα έργο ξεκίνησε το 2010 με την παραχώρηση οικοπέδου δωρεά του Δήμου Καλαμαριάς) στην περιοχή της Καλαμαριάς της Θεσσαλονίκης για τη στέγαση και την εκπαίδευση των παιδιών με τις ειδικές προαναφερόμενες ανάγκες, η bro JET production και τα Θεραπευτικά Λουτρά Πικρολίμνης.
Εκτιμάται από τους συνδιοργανωτές πως η προσέλευση των επισκεπτών και των κατασκηνωτών θα ξεπεράσει τις σαράντα χιλιάδες (40.000) στο σύνολο της εβδομάδας.
Τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν (και έχουν ήδη συμφωνήσει με τη συμμετοχή τους έως και σήμερα) στο “WLf 2011” θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών. Η λίστα των ονομάτων αυτών θα ανανεώνεται και θα διαμορφώνεται σταδιακά με την προσθήκη των νέων καλλιτεχνών καθ’ όλη τη διάρκεια της «περιόδου των συμφωνητικών» (από 2 Μαΐου έως και 31 Ιουλίου 2011) και θα κοινοποιείται σε μορφή δελτίων τύπων στα Μ.Μ.Ε. και τους χορηγούς. Αναμένεται συμμετοχή από πολλούς ακόμη επώνυμους και μη καλλιτέχνες που ήδη έχει κατατεθεί πρόταση από τους υπεύθυνους του “WLf 2011”.
Προς το παρόν (04/05/2011), θα συμμετάσχουν οι κάτωθι καλλιτέχνες (λίστα με απόλυτη αλφαβητική σειρά):
ALL THE YOUNG DUDES
BLACK OUT
COBO B (DOLCE RADIO)
DE FACTO
Dj Dee Kay - RnB
Dj D-NOS
Dj Greenlight - RnB
Dj JUNIOR S - RnB & House
Dj Pitsi - House
Dj Stavros Seferiadis - House and Greek
Dj Vasilis Taskoudis - Funky and Drum & Base
Dj ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΥ - Radio Rainbow
Dj ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΣ (ANT1)
DRIVE IN
ENALLAX BAND
EX ANIMO (Στραβός Γιαλός)
JACOB Z
JULIUS
MELISSES
MISTER DJ.s
OMINUS
S.U.T. Stand Up Therapy
STAVENTO
THE BLUE NOTE BAND
The Money Makers - Live RnB
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΝΙΣΗ (μαθητή του Σπαθάρη)
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ
ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (με τα ψηλά ρεβέρ)
Μαρία Άρνη (Ειν' Η Ζωή Μια Συναυλία)
ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ
ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ (Κρητικά)
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΑΘΙΟΥ (Σαν των ανθρώπων τις φωνές)
ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΡΑΚΗΣ
ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΟΥ
Καθημερινά θα συμμετέχουν:
3 μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής (συγκροτήματα ή καλλιτέχνες)
2 νέα ταλέντα
3 διάσημοι dj ή live hip hop
3 νέα ταλέντα dj ή live hip hop
1 χορευτικός σύλλογος
2 παραγωγές για παιδική ηλικία
& στα κενά αυτών διάφορα show για μικρούς και μεγάλους
Επίσης προτεραιότητα έχουν οι καλλιτέχνες που θα πάρουν τους περισσότερους «ψήφους προτίμησης» από το κοινό που ανταποκρίνεται ήδη σ’ αυτή τη διοργάνωση στις διάφορες σελίδες του internet που διαφημίζουν το “WLf 2011”.      
Ακόμη, σας πληροφορούμε πως από το 2012 το “WLf” (εβδομαδιαίο φεστιβάλ της λίμνης) θα διεξάγεται στα Λουτρά της Πικρολίμνης μια φορά το χρόνο. Το σκεπτικό και ο σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι να δοθεί η απαιτούμενη αξία στην τοπική περιοχή (η οποία διαθέτει ένα υγιεινό, θεραπευτικό στοιχείο μέσω της λίμνης μοναδικό σε όλη την Ευρώπη και ανθρακούχο φυσικό πηγαίο νερό), όπως και να χορηγηθούν δωρεές (από τα κέρδη της διοργάνωσης) σε διάφορους κοινωφελείς συλλόγους και ιδρύματα (πέραν του Συλλόγου της Αμυμώνης). Ευελπιστούμε πως στους σημερινούς χαλεπούς καιρούς ο κόσμος (τοπικός αλλά κι από άλλα πολλά μέρη της Ελλάδας) θα αγκαλιάσει και θα στηρίξει αυτήν την ιδέα διότι στην ουσία θα είναι μια πολιτιστική – φιλανθρωπική υπερπαραγωγή, εμπλουτισμένη με κέφι, διάθεση και θετική ενέργεια, βοηθώντας την να καθιερωθεί ως θεσμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου