Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Φωτεινή Δάρρα - “Νύχτες στο φως”

Η Φωτεινή Δάρρα, επιστρέφει στην Αθήνα ολοκληρώνοντας τα ταξίδια αυτού του καλοκαιριού με μια μοναδική συναυλία στις 12 Σεπτεμβρίου, στο Κηποθέατρο Παπάγου. “Νύχτες στο φως” ο τίτλος των καλοκαιρινών συναυλιών της που έχουν στόχο να ρίξουν φως στην γκρίζα καθημερινότητα..
Η Φωτεινή, προσκάλεσε το κοινό να ταξιδέψουν μαζί στους σταθμούς του διαχρονικού ελληνικού τραγουδιού, αφήνοντας να φυσήξει ένας αέρας αισιοδοξίας και χαράς σε ένα πρόγραμμα γεμάτο υπέροχα τραγούδια του χθες και του σήμερα.  Το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά σε κάθε σταθμο της περιοδείας.
Έχοντας στο πλευρό της εξαίρετους μουσικούς, σκοπεύει να βαδίσει, τόσο στα γνώριμα μονοπάτια των πιο γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών της (“Φεύγα”,
“Λένη”, “Οι Μάγισσες της Σμύρνης”,”Αγόρι μου”, “Σε βλέπω στο ποτήρι μου”, “Αν σ᾽αρνηθώ αγάπη μου”) όσο και σε αυτά ελληνικών και ξένων επιτυχιών που όλοι αγαπάμε. Η ερμηνεύτρια που ξεχώρισε για την ειλικρίνεια της ερμηνείας της, παρουσιάζει  τραγούδια μιας πολύ εκτεταμένης γκάμας που όμως δημιουργούν αριστοτεχνικά μιά μοντέρνα ενότητα.
Από το “ Μάνα μου Ελλάς” η το “Στα ίδια μέρη”,και το “Συ μου χάραξες πορεία” μέχρι τα  “I will always love you”, “Spente le Stelle”, “The show must go on” και άλλα.
Η βραδιά στο Κηποθέατρο Παπάγου, θα είναι μια καλοκαιρινή “Νύχτα στο φως”, με σπουδαία τραγούδια και ερμηνείες από την Φωτεινή Δάρρα.
Μαζί της οι μουσικοί :
Γιώργος Παπαχριστούδης: Πιάνο-πλήκτρα-ενορχηστρώσεις
Ανδρέας Μουζάκης: Ντραμς
Τεό Λαζάρου: Μπάσο
Βαγγέλης Κονταρἄτος: Ακουστική- ηλεκτρική κιθάρα
Αλέκος Γλυκιώτης: Μπουζούκι- λαούτο- μαντολίνο
Ιnfo:
Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου
Κηποθέατρο Παπάγου
Ώρα έναρξης: 20.45μμ
Τιμή εισιτηρίων: 18 ευρώ – Παιδικό/φοιτητικό: 12 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων:
Δημοτική Κοινότητα Παπάγου, Γραφείο Φεστιβάλ, Αναστάσεως 90,  τηλ. 2132027186-7, Ωρες: 8-2 μ.μ.
Κατάστημα ΔΑΝΑΟΣ, Μεσογείων 230 Χολαργός
και ηλεκτρονικά στο www.ticketservices.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου