Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Billy Tzo & Dimi - Ενα ασύγκριτο δίδυμο στα μικρόφωνα του nlpradio!


Βασίλης Τζώρτζης και Δημήτρης Τάσούλας ένα ασύγκριτο δίδυμο στα μικρόφωνα του nlpradio! H εκπομπή τους «REFLECTIONS»!
Για να τους ακούσετε πρέπει να έχετε τέλεια αντανακλαστικά, πάθος για supreme music, άμεση ανταπόκριση στις έξυπνες ατάκες και να είστε γενικά stand by για το απροσδόκητο το διαφορετικό από τα καθημερινά και ίσως extreme για τους βολεμένους και χωρίς πάθος και ζωντάνια στην καθημερινότητα τους.
 Οι γνώσεις τους για την mainstream music είναι δεδομένες ξέρουν να παίζουν με την μουσική και με τους ακροατές τους, που ως επί το πλείστον αποτελείται από νεανικό κοινό που τους ακολουθεί πιστά. Μη o dj είναι ένας από τους δύο ή και οι δύο τους! 
παραξενευτείτε αν βρεθείτε σε κάποιο event και
Στα δύο χρόνια πετυχημένων εκπομπών στον nlpradio έχουν παίξει μουσική αλλά και έχουν προβλέψει ποια τραγούδια θα ακουστούν ποια θα γίνουν επιτυχία για την σεζόν έχουν φιλοξενήσει ακροατές και έχουν ασχοληθεί με θεματολογία που αφορά τις σχέσεις και άλλα νεανικά θέματα με ένα τρόπο μοναδικό για webradio! Κάθε Δευτέρα 8 – 10 μπορείτε να τους απολαύσετε να τους μιλήσετε στο chat και να τους ακούτε να λένε ότι το σλογκαν του σταθμού μας STAY COOL & CALM δεν τους εκφράζει!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου